18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πύργος: Αυτοπυρπολήθηκε 65χρονος μέσα στο σπίτι του

Ένας 65χρονος άνδρας αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο σπίτι του το απόγευμα της Κυριακής στον Αγ. Ιωάννη Πύργου.

Στο φλεγόμενο σπίτι έφτασαν εγκαίρως οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, με τους πυροσβέστες να σβήνουν άμεσα τις φλόγες πάνω από το σώμα του ηλικιωμένου, ενώ στο «πόδι» σηκώθηκε όλη η γειτονιά, με τους κατοίκους να προσπαθούν να καταλάβουν τι είχε συμβεί.

Άμεσα ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ηλικιωμένο που έφερε πολλαπλά εγκαύματα στο σώμα του και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο ο ηλικιωμένος άνδρας να αυτοπυρπολήθηκε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, επιχειρώντας έτσι να βάλει τέλος στη ζωή του καθώς βρέθηκαν φιάλες υγραερίου στα δωμάτια και άλλα εύφλεκτα υλικά, ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος ερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου.

Πηγή: patrisnews.com

Περισσότερα Άρθρα

Μεγάλη Τρίτη βράδυ: Το Τροπάριο της Κασσιανής

Κατά την σημερινή (27/4) ημέρα επιτελούμε ανάμνηση της περί των δέκα παρθένων γνωστής παραβολής του Κυρίου. Σύμφωνα με το saint.gr, η Εκκλησία μας καλεί να είμεθα έτοιμοι για να υποδεχθούμε, κρατούντες τις λαμπάδες των αρετών μας, τον ουράνιον Νυμφίο, τον Κύριον Ιησού, ο Οποίος θα έλθει αιφνίδια, είτε ειδικά κατά τη στιγμή του θανάτου μας, […]

Παγκόσμια Ημέρα για τον Τραυλισμό

Η Παγκόσμια Ημέρα για τον Τραυλισμό καθιερώθηκε το 1998, με πρωτοβουλία του καλιφορνέζου ακτιβιστή Μάικλ Σούγκαρμαν κι έκτοτε γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Οκτωβρίου. Με την πάροδο του χρόνου υιοθετήθηκε από τις παγκόσμιες οργανώσεις για τον τραυλισμό (ELSA, ISA, IFA). Στόχος της Παγκόσμιας Ημέρας για τον Τραυλισμό (International Stuttering Awareness Day) είναι η ευαισθητοποίηση του […]