18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ραφαήλ Μπαρού: Τι θα κάνω στις δημοτικές εκλογές

Δήλωση του αντιδήμαρχου Ναυπλιέων, Ραφαήλ Μπαρού:

Προς άρση κάθε συζήτησης και αμφιβολίας για την ανάμειξη μου στις προσδιορισμένες Αυτοδιοικητικές εκλογές, έκρινα σκόπιμο να δηλώσω προς τους πολίτες του Μητροπολιτικού Δήμου Ναυπλιέων τα εξής:

Υπηρέτησα συνειδητά και χωρίς ωράριο και απολαβές την Εργατική Τάξη της περιοχής μας και ευρύτερα τους πολίτες του Δήμου μας από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και ΥΓΕΙΑΣ επί μίαν σχεδόν πενταετία.

Και ανεξαρτήτως πολιτικών ή ιδεολογικών προτιμήσεων έχω την εντύπωση ότι κανένας πολίτης της ευρύτερης περιοχής μας έχει παράπονο από το έργο μου στα πλαίσια της Δημοτικής μας παράταξης της οποίας ηγείται ο Δήμαρχος κ. Κωστούρος.

Έχοντας ως εκ τούτου δοκιμάσει στη πράξη τις δυνατότητες συνεργασίας μου με τον συνδυασμό του και έχοντας απολαύσει την απαιτούμενη αυτενέργεια στον προγραμματισμό και την διενέργεια των διαφόρων και πολλών πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων αλλά και της περίθαλψης και φροντίδας από την Αντιδημαρχία της οποίας προΐσταμαι, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ στους πολίτες του Δήμου μας ότι προτίθεμαι να συνεχίσω την δοκιμασμένη αυτή συνεργασία και επομένως θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου κ. Κωστούρου.

Ελπίζω και πιστεύω ότι οι πολίτες του Μητροπολιτικού Ιστορικού μας Δήμου έχοντας την εμπειρία των καλών υπηρεσιών μου θα δώσουν μεγαλύτερη δύναμη στον πανθομολογουμένος  επιτυχημένο Δήμαρχο κ. Κωστούρο και σε μένα να συνεχίσουμε το έργο μας.

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Λαϊκή Συσπείρωση Επιδαύρου: Ενέργεια στην υπηρεσία του λαού

H ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας) έδωσε ακόμα μία άδεια για ανεμογεννήτριες σε περιοχές των Δήμων Επιδαύρου και Ναυπλιέων (Μαυροβούνι-Παλαμήδι-Ψηλοβούνι) ισχύος 39,6MW. Τα τελευταία χρόνια η χρήση ΑΠΕ (Ανανεώσιμων πηγών Ενέργειας) έχει αυξηθεί, σημειώνοντας μέσο ετήσιο ρυθμό μεταβολής την πενταετία 2006-2011 23% και φθάνοντας περίπου το 20% της ετήσιας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Όλη αυτή η ανάπτυξη […]

Βουλή: Πέρασε με 187 «ναι» η προανακριτική για Παππά

Τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής που θα διερευνήσει ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών του 2016 αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής. Στη μυστική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε, σε σύνολο 288 ψηφισάντων (απουσίαζαν ο Κ. Βελόπουλος, οι βουλευτές του ΜέΡΑ25, και δεν είχε δικαίωμα να ψηφίσει ο […]