18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σάκκαρη: Έρωτας για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη – «Θα μπορούσα να μιλάω με τις ώρες για εκείνον»

Συνέντευξη παραχώρησε η Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη στo κανάλι του Alpha και την εκπομπή «Tik Tok», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρεί με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

«Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί. Μπορώ να μιλάω για εκείνον με τις ώρες. Είμαι ευτυχισμένη» δηλώνει χαρακτηριστικά στο τρέιλερ της εκπομπής.

Υπενθυμίζεται πως η Μαρία Σάκκαρη τους τελευταίους πέντε μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Μάλιστα, πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις, ενώ έχουν αναρτήσει στα social media και φωτογραφίες που ποζάρουν αγκαλιά.

YouTube player

Περισσότερα Άρθρα

Συνάντηση αντιπεριφερειαρχών για τις εκδηλώσεις των 200 χρόνων από το 1821.

Κλιμάκιο της περιφέρειας Πελοποννήσου αποτελούμενο από την εντεταλμένη σύμβουλο Μαργαρίτα Σπυριδάκου, τον αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Χάρη Βυτινιώτη και την αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Πολιτισμού Αθηνά Κόρκα, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Π.Ε. Αργολίδας. Αρχικά συναντήθηκαν με τους αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζο και Δημήτρη Σχοινοχωρίτη και τον κοινωνιολόγο Γιώργο Κόνδη, μέλος της επιτροπής για τις εκδηλώσεις των 200 χρόνων από το […]

ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ: Αφήστε τα κροκοδείλια δάκρυα κ. Γκιόλα, Αφήστε τις επιφανειακές ενέργειες κ. Ανδριανέ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΚΑ Αφήστε τα κροκοδείλια δάκρυα κε Γκιόλα, Αφήστε τις επιφανειακές ενέργειες κε Ανδριανέ. Η υποβάθμιση του ΕΦΚΑ Άργους σε  αποκεντρωμένο τμήμα με μεταφορά υπηρεσιών και προσωπικού στο ΕΦΚΑ Ναυπλίου, που αναβαθμίζεται  σε Τοπική Διεύθυνση Αργολίδας, το μόνο που θα πετύχει θα είναι η ταλαιπωρία των πολιτών του Δήμου Άργους Μυκηνών. […]