20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σέρρες: Προφυλακίστηκαν ο παππούς κι ο θείος του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο παππούς και ο θείος του βρέφους 12 μηνών, που βρέθηκε νεκρό τα ξημερώματα της Παρασκευής σε αρδευτικό κανάλι σε περιοχή της Ηράκλειας Σερρών.

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ θα παραμείνουν στη φυλακή μέχρι την Τρίτη, όταν και θα απολογηθούν εκ νέου.

Οι δυο άντρες συνελήφθησαν χθες Παρασκευή, λίγες ώρες μετά το τραγικό περιστατικό, μαζί με την ανήλικη αδερφή του βρέφους, η οποία αφέθηκε ελεύθερη.

Σε ό,τι αφορά τους γονείς του άτυχου βρέφους, πρόκειται για Ρομά που είναι έγκλειστοι σε φυλακές, ενώ την επιμέλεια του βρέφους και της αδερφής του είχαν, κατά πληροφορίες, κάποιοι θείοι της οικογένειας.

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία, που αναμένεται να ρίξει περαιτέρω φως στις συνθήκες θανάτου του μικρού παιδιού.

Πηγή: thestival.gr

Περισσότερα Άρθρα

Δράση που υλοποιήθηκε από την 1η ΤΟΜΥ Άργους στο ΚΔΑΠ Νέας Κίου

Την Τετάρτη 20/03/2019 η 1η ΤΟΜΥ Άργους στο πλαίσιο της ανάπτυξης και υλοποίησης δράσεων πρόληψης και αγωγής υγείας με ωφελούμενους τους μαθητές των δομών της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Άργους-Μυκηνών (ΚΕΔΑΜ), πραγματοποίησε την επόμενη δράση της στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Νέας Κίου. Το θέμα της εν λόγω δράσης ήταν «Ασφαλείς διαδρομές προς και […]

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα Σήμερα Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 αναμένονται τοπικές βροχές στη Θράκη και βαθμιαία στην Κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, στις Σποράδες, στην Πελοπόννησο, στην Κρήτη και ενδεχομένως πρόσκαιρα στις Κυκλάδες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Στη Θράκη τα φαινόμενα γρήγορα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα, […]