17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

“Σήκωσαν” 51 μπαταρίες από κεραίες κινητής βάρους τριών τόνων


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπών για διακεκριμένη κλοπή
Απίστευτη πηγή υλικού βρήκαν οι “κυνηγοί του χαλκού” και λοιπών μετάλλων στην Ηλεία. Δεν δίστασαν να σηκώσουν 51 μπαταρίες από κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή του Τραγανού στον κάμπο της Ηλείας. Το βάρος των μπαταριών ξεπερνούσε τους τρεις τόνους και η αξία τους τις 12.000 ευρώ. Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και μετά από καταδίωξη εγκατέλειψαν τα οχήματα και τα κλοπιμαία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία “… από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, οι δυο άνδρες χθες τα ξημερώματα σε περιοχή της Ανδραβίδας – Κυλλήνης, αφαίρεσαν 51 μπαταρίες από σταθμό κεραιών κινητής τηλεφωνίας, συνολικής αξίας 12.750 ευρώ, τις οποίες φόρτωσαν σε δυο ιδιωτικής χρήσης φορτηγά.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί της μικτής εποχούμενης περιπολίας, οι οποίοι μετέβησαν στον τόπο του περιστατικού, ενώ οι δράστες στη θέα τους εγκατέλειψαν τα οχήματα, έμφορτα με τις μπαταρίες και τράπηκαν σε φυγή σε δασική περιοχή.

Το οχήματα των δραστών και οι κλεμμένες μπαταρίες κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών”

Περισσότερα Άρθρα

Εθελοντική αιμοδοσία Συλλόγων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Άργους

Στις αρχές του 2013 ιδρύθηκε η «Τράπεζα Αίματος Συλλόγων Γονέων 1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου και 7ου Δημοτικών Σχολείων Άργους» Λειτουργεί σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Άργους όπου τηρείται αρχείο αιμοδοτών και έχει ως σκοπό της αφενός μεν την ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς αίματος στο συλλογικό χώρο και το κοινωνικό περιβάλλον […]

Ομάδα Γυναικών Άργους: Δυναμώνουμε το συλλογικό αγώνα για Δημόσια και Δωρεάν Υγεία για όλες και όλους

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) καταγγέλλει το νέο νομοσχέδιο – έκτρωμα ενάντια στην υγεία του λαού που προωθεί η κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζοντας την πολιτική που υπηρέτησαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, δηλαδή να συμπιέσει ακόμα περισσότερο το “κόστος” λειτουργίας των δημόσιων νοσοκομείων για το κράτος και ταυτόχρονα να γιγαντώνεται και να “σκάει” από κέρδη ο […]