20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

«Σαν παλιό σινεμά»…Ένα νοσταλγικό, μουσικό ταξίδι

Στην κατάμεστη Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στο ΄Αργος ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” και η ΚΕΔΑΜ Δήμου Αργους Μυκηνών παρουσίασαν την μουσική εκδήλωση «Σαν παλιό σινεμά».

Ταξιδέψαμε μουσικά σε 16 χρόνια ελληνικού κινηματογράφου, απολαμβάνοντας 37 μεγάλα κινηματογραφικά τραγούδια της χρονικής περιόδου 1955-1971.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αργους-Μυκηνών κ. Ανδρέας Σαρρής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπέγκος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ κ. Σκούφης και πλήθος κόσμου.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Γιάννη Νανόπουλο που είχε την επιμέλεια παρουσίασης και κειμένων, την μικρή Θεώνη Διαμαντοπούλου για την όμορφη ανάγνωσή της και τους Ανδρέα Μπογά, Χριστόφορο Παπασαχόπουλο, Αντώνη Μπίρη.

Περισσότερα Άρθρα

Σύγκρουση 3 αυτοκινήτων στο δρόμο Άργους – Ναυπλίου

Δύο αυτοκίνητα με κατεύθυνση προς το Ναύπλιο κι ένα αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς το Άργος συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του ενός, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ναυπλίου. Έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.

Στις 25 Ιανουαρίου ο Γρηγόρης γιορτάζει και κερνάει

Του Αγίου Γρηγορίου,o Γρηγόρης γιορτάζει με απολαυστικά κεράσματα και ένα μεγάλο διαγωνισμό στο Instagram. Ο Γρηγόρης, είναι το μοναδικό ελληνικό brandπου έχει όνομα και γιορτή. Μία γιορτή που αποτελεί σημαντικό γεγονός για όλα τα καταστήματα Γρηγόρης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τα οποία, με εορταστική διάθεση και στολισμό, υποδέχονται τους καταναλωτές και τους προσφέρουν λαχταριστά […]