18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σαν σήμερα γράφτηκε το ωραιότερο τραγούδι όλων των εποχών (video)

Νο10 στη λίστα του Billboard, κατά πολλούς άλλους το κορυφαίο ever.

Νο1 σε ΗΠΑ, Βρετανία, Καναδά, Αυστραλία, Ισπανία, Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Γιουγκοσλαβία, Νέα Ζηλανδία, Σουηδία, Ελβετία, Νορβηγία, Ιαπωνία.

Αυτά για το «Hey Jude» των Beatles που θα αποτελέσει την κορυφαία επίδοση των Βρετανών στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Πολλά ακόμη και τα επιμέρους ρεκόρ του και τα… μυστικά του!

Η ιδιότυπη αυτή μπαλάντα, αρχικά λεγόταν «Hey Jules» και γράφτηκε από τον ΜακΚάρτνεϋ για να ηρεμεί και να δίνει θάρρος στον γιο του Λένον, μετά το διαζύγιο που είχε πάρει ο τελευταίος με την Σίνθια Λένον.

Ηχογραφήθηκε στις 31 Ιουλίου 1968. Τότε μπήκαν οι βάσεις για να ακολουθήσει την επόμενη μέρα η ολοκλήρωσή του και στη συνέχεια η μίξη. Ήταν 4 Αυγούστου του 1968.

Κυκλοφόρησε στις 26 Αυγούστου και ξεκίνησε την τρελή τροχιά στο χρόνο.

ΠΗΓΗ: ogdoo.gr

Περισσότερα Άρθρα

Διανομή φαρμάκων στα σχολεία του Άργους από τον Ε.Ε.Σ.

Ομάδα οργάνωσης σχολικών φαρμακείων σχεδίασε και υλοποίησε το Παράρτημα Άργους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Ετοιμάστηκαν 25 σχολικά φαρμακεία σύμφωνα με τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρώτων Βοηθειών και από την προσεχή Δευτέρα ξεκινάει η διανομή τους στις σχολικές μονάδες. Μια όμορφη πρωτοβουλία σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Καλαμάτα: Προφυλακίστηκε η 24χρονη που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 24χρονη από την Γεωργία, που την περασμένη εβδομάδα συνελήφθη διότι φέρεται να πέταξε το νεογέννητο αγοράκι της σε κάδο σκουπιδιών στην Καλαμάτα. Την απόφαση αυτή έλαβε το Δικαστικό Συμβούλιο Καλαμάτας, που συνεδρίασε σήμερα μετά την προ ημερών διαφωνία Ανακρίτριας και Εισαγγελέα. Η 24χρονη θα παραμείνει κρατούμενη μέχρι τη δίκη, όπου θα […]