18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σαν τσουνάμι ο Π.Νίκας παρασύρει τον Π.Τατούλη

Χωρίς να έχει ακόμα γυρίσει την Πελοπόννησο και σίγουρα χωρίς να έχει ιδιαίτερη προβολή ο Παναγιώτης Νίκας είναι σαν τσουνάμι που παρασύρει τα ποσοστά του Πέτρου Τατούλη. Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης έχει πιάσει ταβάνι στις δημοσκοπήσεις και εκτός δραματικών εξελίξεων τα ποσοστά δείχνουν να είναι μη αναστρέψιμα,  στον πάτο που έχει πιάσει δημοσκοπικά ο Τατούλης παίζουν ρόλο πολλές παράμετροι αλλά τον βασικότερο τον έχει παίξει ο ίδιος και το γεγονός ότι δυο θητείες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν έκανε σοβαρά έργα υποδομης αλλά αρκέστηκε σε πανηγυράκια και βέβαια μεγάλη ζημιά είναι και οι δουλειές που έπαιρνε η εταιρία της οικογένειας του.

Από την άλλη ο Παναγιώτης Νίκας είναι ένας σοβαρός αυτοδιοικητικός άντρας και έχει να επιδείξει μεγάλο έργο στην Δήμο Καλαμάτας, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες δεν έχει κρυμμένα φαντάσματα στις ντουλάπες του, δηλαδή δεν έχει κάτι μεμπτό σε ότι αφορά την ηθική του.

Αν μιλήσουμε με αριθμούς ο Πέτρος Τατούλης στην Αργολίδα δεν περνάει το 20 %, στην Κορινθία το 22%, στην Αρκαδία βρίσκετε στα πιο χαμηλά του σε σχέση με τις προηγούμενες μετρήσεις και δεν αναφέρουμε καθόλου Μεσσηνία και Λακωνία .

Περισσότερα Άρθρα

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Τεγέας γιορτάζει την Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Στη φετινή Διεθνή Μέρα Μουσείων (18 Μαΐου) ετοιμάζεται να συμμετάσχει το Αρχαιολογικό Μουσείο Τεγέας. Με τη συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Κοινωνικού Πολιτιστικού Έργου προετοίμασαν ένα βίντεο με αγγλικούς υπότιτλους για την προγραμματιζόμενη περιοδική έκθεση «Μνήμη και εντύπωμα. Μία περιήγηση στη χώρα του Πέλοπα με οδηγό αρχαία νομίσματα». Η έκθεση, που […]

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ για τον καύσωνα – Θερμοκρασίες έως 44 βαθμούς

Θερμοκρασίες έως και 44 βαθμούς Κελσίου αναμένονται στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το νέο έκτακτο δελτίο καιρού το οποίο εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Το κύμα καύσωνα πλήττει ήδη πολλές περιοχές με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στα ύψη. Σύμφωνα με τα νέα μετεωρολογικά δεδομένα, όπως ενημερώνει η ΕΜΥ: -Το φαινόμενο εξακολουθεί να […]