18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σεισμός την νύχτα ανοικτά της Κυπαρισσίας

Σεισμός 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το βράδυ της Παρασκευής και έγινε αισθητός σε περιοχές της Μεσσηνίας και της Ηλείας.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 53 χιλιόμετρα δυτικά, νοτιοδυτικά της Κυπαρισσίας , στο Ιόνιο πέλαγος, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε στα 3,5 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ το επίκεντρο ήταν 41 χιλιόμετρα δυτικά των Φιλιατρών Μεσσηνίας.

Περισσότερα Άρθρα

Σύλληψη 53χρονου στο Ναύπλιο με την βοήθεια αστυνομικού σκύλου – Κατασχέθηκαν όπλα και ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (9.7.2020) το πρωί, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου και τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «DECO» ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας ένας 53χρονος ημεδαπός. Σε έρευνες που έγιναν σε οικίες του, στο Ναύπλιο, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -66,9- γραμμαρίων, -27- σπόροι κάνναβης, πιστόλι, γεμιστήρας, -147- φυσίγγια και χρήματα.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, καλεί όλους τους συναδέλφους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 7:00 μ.μ., στον πολυχώρο «ΦΟΥΓΑΡΟ» στο Ναύπλιο. Σας περιμένουμε όλους. ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.