19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σε δομές φιλοξενίας ηλικιωμένων στην Κόρινθο η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου

Δομές φιλοξενίας ηλικιωμένων στην Κόρινθο επισκέφθηκε την Τετάρτη 26 Αυγούστου η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, προκειμένου να ενημερωθεί για την τήρηση των μέτρων προφύλαξης από την Covid -19.

Η υφυπουργός -η οποία συνοδευόταν από τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τάσο Γκιολή- επισήμανε την ανάγκη αυστηρής και απαρέγκλιτης τήρησης των οδηγιών του ΕΟΔΥ από το προσωπικό των δομών, τονίζοντας παράλληλα:

“Στεκόμαστε δίπλα στο προσωπικό και τους υπευθύνους κάθε δομής φροντίδας ευάλωτου πληθυσμού. Σε στενή συνεργασία με την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του ΕΟΔΥ έχουμε προβλέψει και έχουμε λάβει όλα τα μέτρα χρειάζονται για την ασφάλεια των φιλοξενούμενων ειδικά στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων. Αυτό που απαιτείται πλέον από όλους, είναι η συνεπής και υπεύθυνη τήρηση όσων προβλέπονται. Από την πλευρά μας, ως υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, είμαστε έτοιμοι να αυστηροποιήσουμε ακόμη περισσότερο τους κανόνες και τα μέτρα εφόσον κάτι τέτοιο κριθεί απαραίτητο».

Μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεών της, η Δ. Μιχαηλίδου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Κορίνθου Βασίλη Νανόπουλο στο Δημαρχείο της πόλης όπου συζήτησαν θέματα συνεργασίας του δήμου με το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την υγειονομική θωράκιση των δομών φιλοξενίας ηλικιωμένων στην περιοχή.

Περισσότερα Άρθρα

Δ. Καμπουράκης: Το πολυμηχάνημα Καρτερός

Ο Θανάσης (Καρτερός) είναι ένας κωλοπετσωμένος εβδομηνταπεντάρης κομμουνιστής. Παλιά καραβάνα της προπαγάνδας, ξέρει πως όταν ένας σύντροφος πει μια π@@@ριά που δεν μαζεύεται, δυο τρόποι μόνο αντιμετώπισης υπάρχουν. Πρώτον να πει κάποιος άλλος κάτι πολύ βαρύτερο ώστε να τραβήξει τη δημοσιότητα πάνω του και δεύτερον να γενικεύσει τόσο πολύ το οπτικό μας πεδίο που η […]

Δ. Καμπουράκης: Τώρα ομιλούμε δι’ υμάς

«Σιγά μη νιώσω και περήφανος επειδή χειροκροτούσαν τα Αμερικανάκια τον Μητσοτάκη» μου είπε χθες ένας ΣΥΡΙΖΑίος. Και συμπλήρωσε χαιρέκακα. «Όταν θα ‘ρθει ο λογαριασμός του ρεύματος, να τον στείλουν στους γερουσιαστές να τον πληρώσουν». Ένα παρόμοιο άκουσα και από τη Γεροβασίλη σε νυχτερινή της τηλεοπτική συνέντευξη. «Ο Μητσοτάκης προσωπικά και η οικογένεια του (;) κέρδισαν […]