17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σε κατ’ οίκον περιορισμό επαφές του ζευγαριού από την Ερμιονίδα που είναι θετικοί στον κορονοϊό

Διαβάζουμε από το προφίλ του Γιάννη Γεωργόπουλου, δήμαρχου Ερμιονίδας στο facebook :

Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση του Χριστού μας θέλω να σας ενημερώσω για όσα γνωρίζω σχετικά με τα κρούσματα κορονοϊού στο Δήμο μας.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχω καμία ενημέρωση για άλλο κρούσμα, πλην των 2 που διαγνώστηκαν τη Μ. Πέμπτη . Δηλαδή, σύμφωνα με τις επίσημες Αρχές και την ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής δεν υπάρχει άλλο επιβεβαιωμένο κρούσμα ούτε στην δομή φιλοξενίας, ούτε εκτός αυτής.

Ο ΕΟΔΥ και η Πολιτική Προστασία έχουν αναλάβει τη διαχείριση της υπόθεσης αυτής, όπως προβλέπεται από το σχεδιασμό της Κυβέρνησης. Έχουν θέσει σε κατ οίκον περιορισμό κάποιους συμπολίτες μας που είχαν έρθει σε επαφή με το ζευγάρι, στα πλαίσια της ιχνηλάτησης που πραγματοποιούν, χωρίς να μας ενημερώνουν γι αυτό. Στο ξενοδοχείο υπάρχει Αστυνομική δύναμη (ΟΠΚΕ) που ενεργεί σύμφωνα με εντολές της ηγεσίας της και της Πολιτικής Προστασίας.

Εάν προκύψει, οποιαδήποτε στιγμή, κάποια εξέλιξη θα σας ενημερώσω άμεσα. Θέλω, για άλλη μια φορά, να σας παρακαλέσω, με ψυχραιμία, αλλά και αισιοδοξία να πορευτούμε προς το τέλος αυτής της δύσκολης και επίπονης δοκιμασίας που βιώνουμε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ. Καλή Ανάσταση!! Με υγεία πάνω από όλα!!

Περισσότερα Άρθρα

«Τα Συντάγματα του Αγώνα»: Επιστημονικό Συνέδριο στο Ναύπλιο (19-20 Νοεμβρίου 2022)

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση του Ναυπλίου, ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων, το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας διοργανώνουν Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο «Τα Συντάγματα του Αγώνα: Ιδεολογικές, πολιτικές και θεσμικές καταβολές και επιδράσεις», καθώς η Αργολίδα είναι σε σημαντικό βαθμό η […]