19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σε ποιους μπορεί να επιτραπεί το ταξίδι στο χωριό το Πάσχα – Οι τρεις κατηγορίες πολιτών

Απόφαση για τις μετακινήσεις από νομό σε νομό για το Πάσχα δεν έχει παρθεί, ωστόσο η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο -υπό προϋποθέσεις- να επιτρέψει το ταξίδι στο χωριό.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το «πράσινο φως» μπορεί να δοθεί σε πολίτες που θα έχουν αρνητικό αποτέλεσμα από self test και θα το έχουν δηλώσει στην ειδική πλατφόρμα, λαμβάνοντας τη σχετική βεβαίωση που θα πρέπει να επιδεικνύουν αν τους ζητηθεί από τις Αρχές.

Ένα άλλο ενδεχόμενο που εξετάζεται – σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, είναι να επιτραπεί η ελεύθερη μετακίνηση στους πολίτες που θα έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου για τον κορονοϊό.

Παράλληλα, η ελεύθερη μετακίνηση για το Πάσχα να δοθεί και σε όσους έχουν νοσήσει από κορονοϊό και έχουν ιαθεί.

Σημειώνεται ωστόσο ότι καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί και όλα θα κριθούν από την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας, προκειμένου οι επιδημιολόγοι να δώσουν την έγκρισή τους για το επόμενο βήμα της χαλάρωσης των μέτρων.

Οι ανακοινώσεις σχετικά με τις μετακινήσεις για το Πάσχα -αν επιτραπούν- πιθανότατα να γίνουν εντός της Μεγάλης Εβδομάδας.

Περισσότερα Άρθρα

Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: Στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο δράστης

Στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο 31χρονος κατηγορούμενος για τη διπλή δολοφονία στη Μακρινίτσα, μόλις μία ημέρα μετά την προφυλάκισή του. Ο κατηγορούμενος, που φέρεται ότι σκότωσε την 28χρονη πρώην σύζυγό του και τον 30χρονο αδερφό της, σύμφωνα με τη διάγνωση των γιατρών, αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα. Ως εκ τούτου, η μεταφορά του σε […]

“ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”- Νέα υποψήφια η Κατερίνα Μαντή

Η “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”  μεγαλώνει και ισχυροποιείται! ΜΑΖΙ  ΜΑΣ και η Κατερίνα Μάντη του Παναγιώτη και της Κωνσταντίνας. Η Κατερίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Άργος. Η καταγωγή της είναι από τον Αχλαδόκαμπο, όπου ζει η οικογένεια του πατέρα της. Απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με ειδικότητα προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή (για άτομα με αναπηρία). Επέστρεψε στο Άργος με […]