15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σε προληπτική καραντίνα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός

Σε προληπτική καραντίνα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός

Σε προληπτική καραντίνα τέθηκε ο Σπήλιος Λιβανός μετά από συνάντηση με βουλευτή θετικό στον κορονοϊό.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για προληπτικούς λόγους, έθεσε εαυτόν στην προβλεπόμενη από τα υγειονομικά πρωτόκολλα καραντίνα, μετά τη συνάντηση που είχε με συνάδελφό του βουλευτή, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Κατά τη συνεργασία που είχαν, τόσο ο Υπουργός όσο και ο βουλευτής, τήρησαν τις υγειονομικές οδηγίες, καθώς φορούσαν και οι δύο μάσκα, κράτησαν την προβλεπόμενη απόσταση και συναντήθηκαν στο γραφείο με ανοικτά παράθυρα.

Ο ΥΠΑΑΤ κ. Λιβανός, αμέσως μόλις ενημερώθηκε από την ιατρική υπηρεσία της Βουλής, υπεβλήθη σε διαγνωστικό τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό. Το τεστ θα επαναληφθεί στις προβλεπόμενες ημερομηνίες.

Η προγραμματισμένη συμμετοχή του ΥΠΑΑΤ στον εορτασμό της 195ης Επετείου της Εξόδου της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου, καθώς και το πρόγραμμά του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, δεν θα πραγματοποιηθούν.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του, με τηλεργασία.

Όλοι οι συνεργάτες του Υπουργού θα υποβληθούν σε τεστ, ενώ θα γίνει απολύμανση στο κτίριο του ΥΠΑΑΤ, επί της Αχαρνών 2.

Περισσότερα Άρθρα

Άλλαξε η ώρα – Γυρίστε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου η ώρα άλλαξε και στις 3:00 τα ξημερώματα της 31ης Μαρτίου οι δείκτες των ρολογιών έδειξαν 04:00. Υπενθυμίζεται ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε, όπως αναμενόταν, το σχέδιο κατάργησης της αλλαγής της ώρας από χειμερινή σε εαρινή στην Ευρώπη από το 2021. Τα κράτη μέλη […]

Ξεπερνάνε κάθε πρόβλεψη τα κρούσματα σήμερα στην Αργολίδα

Κορονοϊός: Τέσσερα νέα κρούσματα στην Αργολίδα

Χαραμάδα ελπίδας αφήνει η μείωση των κρουσμάτων που προκαλεί ο κορονοϊός καθώς την Παρασκευή καταγράφηκαν 2.581 νέες μολύνσεις. Όμως παράλληλα είχαμε ρεκόρ νεκρών με 72 σε ένα 24ωρο και διασωληνωμένων που αυξάνονται συνεχώς και έχουν φτάσει τους 519. Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ αναφέρει: Σήμερα, 20 Νοεμβρίου 2020, δηλώθηκαν 2.581 επιπλέον κρούσματα. Αναλυτικότερα: • 38 κρούσματα […]