15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σε 174 ανέρχονται οι συλλήψεις σε όλη την Ελλάδα για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού

Νέα αύξηση των συλλήψεων, σε όλη την Ελλάδα, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, που ανέρχονται πλέον σε 174, ενώ παράλληλα έχουν βεβαιωθεί 167 παραβάσεις, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, από την Πέμπτη 12 Μαρτίου έως σήμερα.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 12 Μαρτίου έγιναν 4 παραβάσεις με 5 συλλήψεις, την Παρασκευή 13 Μαρτίου 1 παράβαση με 1 σύλληψη, το Σάββατο 14 Μαρτίου 86 παραβάσεις με 90 συλλήψεις, την Κυριακή 15 Μαρτίου 31 παραβάσεις με 31 συλλήψεις, την Δευτέρα 16 Μαρτίου 16 παραβάσεις με 16 συλλήψεις, την Τρίτη 17 Μαρτίου 7 παραβάσεις με 7 συλλήψεις και την Τετάρτη 18 Μαρτίου 22 παραβάσεις με 24 συλλήψεις.

Ανά περιοχή πραγματοποιήθηκαν οι ακόλουθες συλλήψεις: 66 στην Αττική, 29 στη Δυτική Ελλάδα, 11 στη Θεσσαλία, 9 στη Θεσσαλονίκη, 9 στην Κεντρική Μακεδονία, 8 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 7 στο Νότιο Αιγαίο, 7 στην Κρήτη, 6 στη Δυτική Μακεδονία, 6 στην Πελοπόννησο, 6 στη Στερεά Ελλάδα, 4 στο Βόρειο Αιγαίο, 4 στα Ιόνια Νησιά και 2 στην Ήπειρο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι συλληφθέντες λειτουργούσαν κομμωτήρια, καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, ανθοπωλεία, γήπεδα, καταστήματα ενδυμάτων κλπ., για τα οποία ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας.

Σημειώνεται, επίσης, ότι οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Εμβόλιο AstraZeneca: Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα – Παγώνουν σε Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία

Την ώρα που στην Ευρώπη η μία μετά την άλλη οι χώρες αναστέλλουν το εμβόλιο της AstraZeneca, στην Ελλάδα οι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν κανονικά έως την Πέμπτη 18 Μαρτίου. Στη συνέχεια αναμένεται να γίνει νέα γνωμάτευση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, που έχει προγραμματιστεί αυτό το διάστημα. Μόλις τη Δευτέρα, 15 Μαρτίου, τρεις χώρες και συγκεκριμένα […]