18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

«Σηκώνει αυλαία» ο Πολιτισμός: Πότε ανοίγουν μουσεία, θερινά σινεμά και θέατρα

«Επιστρέφουν» έπειτα από μήνες «σιγής» οι πολιτιστικές δραστηριότητες και δράσεις στο πλαίσιο σταδιακής άρσης του lockdown.

Πρεμιέρα κάνουν τα μουσεία στις 14 Μαΐου, ακολουθεί το άνοιγμα των θερινών κινηματογράφων στις 21 Μαΐου με πληρότητα 75% και η «σκυτάλη» παραδίδεται στις 28 Μαΐου σε ζωντανές θεατρικές και μουσικές παραστάσεις σε ανοιχτούς χώρους.

Αφορά μόνο καθήμενους με σταθερό ποσοστό πληρότητας 50% και με συγκεκριμένη ταξιθεσία. Τα ωδεία επαναλειτουργούν με αναλογία 1 προς 1 από τις 17 Μαΐου, ενώ οι παιδικοί και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί ανοίγουν στις 17 Μαΐου.

Περισσότερα Άρθρα

Εξιχνίαση κλοπής και απάτης στην Αργολίδα

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, μία (1) περίπτωση διάρρηξης σε όχημα αλλοδαπού, που είχε γίνει προχθές (29.7.2019), σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 28 και 26 ετών αντίστοιχα,  για κλοπή. Εξιχνιάστηκε επίσης, ύστερα από αστυνομική έρευνα του […]

Χειροπέδες σε δυο άτομα για απόπειρα απάτης σε ηλικιωμένη

Συνελήφθησαν, προχθές (4.2.2020) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 36χρονη ημεδαπή και 31χρονος αλλοδαπός, γιατί έπεισαν ηλικιωμένη ημεδαπή με τη παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών να μεταβεί σε υποκατάστημα τραπέζης προκειμένου να τους δώσει χρήματα, πράξη όμως που δεν ολοκληρώθηκε διότι έγιναν αντιληπτοί. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας […]