17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σημαντικά τα λόγια της ιατρού κ. Βασιλικής Σαλεσιώτη περί υιοθεσίας του νοσοκομείου από το δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο

Σημαντικά τα λόγια της ιατρού κ. Βασιλικής Σαλεσιώτη περί υιοθεσίας του νοσοκομείου από το δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο.

Με έμφαση ευχαρίστησε τον κ. Κωστούρο που αυτές τις ημέρες και όχι μόνο έχει υιοθετήσει όλο το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Ναυπλίου που ερήμην της διοίκησης παλεύει να διασώσει την λειτουργία των επειγόντων περιστατικών.

Είναι κάτι που δείχνει το ενδιαφέρον και τη μεθοδευμένη δραστηριοποίηση του Δημάρχου για οποιαδήποτε ενέργεια εις βάρος της νοσηλευτικής μονάδας και συγχρόνως μας γεμίζει αισιοδοξία και ελπίδα που έστω και μέσω αγώνων δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να αποδομήσει τις υπηρεσίες υγείας στο Ναύπλιο.

YouTube player

Περισσότερα Άρθρα

Πάτρα: Γυναίκα κινδύνεψε από… ιπτάμενο βάζο

Ένα μάλλον πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ενώ περπατούσε στο πεζοδρόμιο στην συμβολή των οδών Σολωμού και Σμύρνης κινδύνεψε από ένα βάζο, το οποίο πετάχθηκε από ψηλά και προσγειώθηκε ακριβώς δίπλα της! Η γυναίκα, αφού συνήλθε από το σοκ που υπέστη, κάλεσε την Αστυνομία προκειμένου να διερευνηθεί τι […]