21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σημαντική ενίσχυση για τους επιχειρηματίες διερευνά η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου διερευνά το ενδεχόμενο τριπλασιασμού του ποσού που θα διατεθεί σε επιχειρηματίες (περί τα 30.000.000 ευρώ) ως κεφάλαιο κίνησης.

Η κατανομή θα γίνει με συγκεκριμένους κανόνες -που θα ανακοινωθούν- και η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί μέσω του ΕΦΕΠΑΕ (Ενδιάμεσος Φορέας Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα – Επιχειρηματικότητα).

Συμπερασματικά, η υποστήριξη της Περιφέρειας προς την επιχειρηματική κοινότητα (εκτός αναπτυξιακού νόμου)  για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την πανδημία, θα ξεπεράσει τα 50.000.000 ευρώ.

Περισσότερα Άρθρα

Ξεπερνάνε κάθε πρόβλεψη τα κρούσματα σήμερα στην Αργολίδα

Κορονοϊός: Έξι νέα κρούσματα στην Αργολίδα

Η κατάσταση με τον κορονοϊό παραμένει εξαιρετική δύσκολη στην Ελλάδα καθώς παρά το lockdown των τελευταίων εβδομάδα τα κρούσματα παραμένουν σε υψηλά επίπεδα και σήμερα Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου καταγράφηκαν 1395 νέες μολύνσεις. Σοκ προκαλεί και πάλι ο αριθμός των νεκρών καθώς 102 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ 583 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η Βόρεια Ελλάδα είναι […]

Καιρός: Προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου για το νέο κύμα καύσωνα – Οι θερμοκρασίες μέχρι τις 3 Αυγούστου

Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ζητά από τους πολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου ενόψει του νέου καύσωνα που θα πλήξει τη χώρα μας τις επόμενες ημέρες. Ο μετεωρολόγος με ανάρτησή του στο Facebook τονίζει πως πρέπει να υπάρχει «ιδιαίτερη μέριμνα συνιστάται για τα μωρά και τα μικρά παιδιά, καθώς και τους […]