17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σημειώθηκαν 3 περιστατικά φωτιάς από αερόστατα σε Καλαμάτα


ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ
Τρεις φωτιές που προκλήθηκαν από… αυτοσχέδια αερόστατα κλήθηκαν να σβήσουν οι Πυροσβέστες απόψε, νωρίς το βράδυ. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 8 το βράδυ, δύο πυροσβεστικά οχήματα κλήθηκαν στην οδό Σταδίου στην Καλαμάτα να σβήσουν φωτιά σε ταράτσα σπιτιού, στην οποίο μόλις είχε προσγειωθεί φλεγόμενο αερόστατο.

Επίσης, ένα άλλο αυτοσχέδιο αερόστατο κατέληξε στον Άρι, σε χωράφι, και μάλιστα φούντωσαν κάποιες ελιές. Και εκεί έσπευσαν οι πυροσβέστες και έσβησαν τη φωτιά πριν επεκταθεί.

Ακόμα, ένα τρίτο αερόστατο προσγειώθηκε σε ταράτσα μεγάλου πολυκαταστήματος στο κέντρο της Καλαμάτας, και εκεί έσπευσε άλλο κλιμάκιο της Πυροσβεστικής.
Καλό το έθιμο της Αποκριάς με τα αυτοσχέδια αερόστατα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνούν όσοι τα κατασκευάζουν ότι δεν θα απογειωθούν ως πύραυλοι και θα χαθούν κάπου στο διάστημα, αλλά κάπου θα προσγειωθούν, μιας και η πορεία τους είναι ανεξέλεγκτη, με κίνδυνο να προκαλέσουν φωτιά, ειδικά αυτή την περίοδο που δεν έχει βρέξει. Το αποδεικνύουν τα σημερινά περιστατικά, και η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για να σβήσει τις φωτιές…

Περισσότερα Άρθρα

Αργολίδα: Πυρκαγιά στο Σταυροπόδι από κεραυνό

Ένας κεραυνός από τους πολλούς που έπεσαν κατά την διάρκεια της απογευματινής μπόρας που ξέσπασε σήμερα, προκάλεσε πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Σταυροπόδι του Δήμου Ναυπλιέων. Στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα και 6 άνδρες από την πυροσβεστική Ναυπλίου όπου κατέσβησαν γρήγορα την πυρκαγιά πριν απειλήσει μεγαλύτερη έκταση.

Ο Τάκης Μόσχος είναι σε κώμα και χρειάζεται αίμα

Ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος, περνά δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο και δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οι φίλοι του που έχουν δημιουργήσει σελίδα για εκείνον στο Facebook ανέβασαν χθες το βράδυ την παρακάτω ανάρτηση: «Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Μόλις ενημερωθήκαμε πως ο Τάκης Μόσχος, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κώμα, μετά […]