14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σκληρή κριτική του Παναγιώτη Νίκα στην απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας, επισκέφθηκε χθες την Ανδρούσα, όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής σε συγκέντρωση στο καφενείο της Κεντρικής Πλατείας.
Ο Παναγιώτης Νίκας αναφέρθηκε στις μεγάλες ευθύνες της Περιφέρειας, που, όπως τόνισε “αν και διαχειρίστηκε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και δύο ΕΣΠΑ στα εννιά χρόνια που ασκούσε τη διοίκηση, δεν έχει να παρουσιάσει πουθενά στην Πελοπόννησο έργο αντίστοιχο των χρημάτων που διαχειρίστηκε”.
 
Ειδική αναφορά έκανε επίσης ο υπ. Περιφερειάρχης στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ανδρούσα στον τομέα της γεωργίας και στην ανύπαρκτη-όπως είπε- υποστήριξη του πρωτογενούς τομέα από την απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή. «Η ιστορική Ανδρούσα, τόνισε, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα συρρίκνωσης και εγκατάλειψης μιας προσοδοφόρου περιοχής».

Περισσότερα Άρθρα

Χρυσοχοΐδης από τον Έβρο: Δεν εκβιαζόμαστε, δεν θα περάσει κανείς

«Η Ευρώπη είναι εδώ ενωμένη και αποφασισμένη στην φύλαξη των συνόρων της από την εισβολή απελπισμένων ανθρώπων, που τους χρησιμοποιεί ανάλγητα, σαν γεωπολιτικά πιόνια η γείτονα χώρα», δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, μιλώντας προς το προσωπικό, σε επίσκεψη του σήμερα το πρωί, με αφορμή την ανάπτυξη των δυνάμεων της FRONTEX στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Ο υπουργός συνοδευόταν […]

Περιοδεία υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στον Αγ. Ανδριανό

Χθες Κυριακή 30 Ιουνίου 2019, πραγματοποιήθηκε περιοδεία του ΚΚΕ στον Αγ. Ανδριανό με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Αργολίδας Γκόνη Κώστα και Αντωνίου Τάσο. Ο Κώστας Γκόνης  μίλησε στους κατοίκους για τα πραγματικά λαϊκά προβλήματα, τα οποία δεν λύθηκαν με τις προηγούμενες πολιτικές και ούτε θα βελτιωθούν  με την οποία πολιτική της νέα κυβέρνησης, είτε ΝΔ […]