18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σκότωσε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε – Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Πτολεμαΐδας προκαλεί η είδηση για τη δολοφονία μιας 74χρονης από τον 50χρονο γιο της, ο οποίος αμέσως μετά, έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο, που πυροβόλησε τη μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia.gr, o δράστης και αυτόχειρας χρησιμοποίησε καραμπίνα, ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα στο παρελθόν.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη εντός της οικίας, στην οποία διέμεναν η ηλικιωμένη και ο γιος της, στην οποία έχει φτάσει κλιμάκιο της Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής.

 

Περισσότερα Άρθρα

Ο κορονοϊός σαρώνει τη Μ. Βρετανία: 684 θάνατοι σε μια ημέρα και πάνω από 3.000 συνολικά

Αυξάνονται συνεχώς τα θύματα του κορονοϊού στη Μεγάλη Βρετανία. 684 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα σε μία μέρα. Συνολικά οι νεκροί φτάνουν πλέον τους 3.605 ενώ τα νέα κρούσματα του Covid-19 είναι 4.450 με τις συνολικές περιπτώσεις του Covid-19 στη χώρα να φτάνουν πλέον τις 38.168. Στο μεταξύ, ένα τεράστιο νοσοκομείο εκστρατείας άνοιξε σήμερα […]

Η πολιορκία και η παράδοση των Καλαβρύτων

Η πολιορκία και η παράδοση των Καλαβρύτων Η πρώτη τουφεκιά της Ελληνικής Επανάστασης έπεσε στις 21 Μαρτίου 1821 στα Καλάβρυτα, όταν ένοπλοι αγωνιστές, με επικεφαλής τους τοπικούς οπλαρχηγούς πολιόρκησαν τους Τούρκους, που είχαν καταφύγει σε τρεις οχυρούς πύργους. Από τις αρχές Φεβρουαρίου, μετά τη διάσκεψη της Βοστίτσας (26 – 29 Ιανουαρίου), άρχισαν να πυκνώνουν οι […]