18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σοκ στα Τρίκαλα: 21χρονη βρέθηκε νεκρή

Σοκ έχει προκαλέσει στα Τρίκαλα η είδηση του θανάτου μιας 21χρονης. Τη γυναίκα βρήκε νεκρή στο σπίτι της στο Μικρό Κεφαλόβρυσο, ο θείος της. Η 21χρόνη το τελευταίο διάστημα έμεινε μόνη της, αφού οι γονείς της για επαγγελματικούς λόγους βρίσκονται σε νησί. Προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Έτσι ενημέρωσαν το θείο της που βρέθηκε μπροστά στην εικόνα σοκ.

Στο σημείο βρίσκεται η Ασφάλεια Τρικάλων, ενώ όπως προβλέπεται στις περιπτώσεις αυτές η νεκροψία θα ρίξει φως στις συνθήκες του τραγικού συμβάντος.

Πηγή: trikalaola.gr

Περισσότερα Άρθρα

Κλείνουν λακκούβες στο Δήμο Ναυπλιέων

Ο Δήμος Ναυπλιέων δεν σταματά τον σχεδιασμό του ούτε μια στιγμή και κάθε μέρα πραγματοποιούνται μικρά και μεγάλα έργα. Σήμερα Μ.Τετάρτη ξεκίνησε η επούλωση λάκκων από την Δημοτική Ενότητα Τίρυνθας και θα συνεχιστεί σε όλο τον Δήμο Ναυπλιέων.

Γ. Διδασκάλου: Η απόφαση να μετατραπεί σε τζαμί η Αγιά Σοφιά αποτελεί απροκάλυπτη πρόκληση για τον πολιτισμένο κόσμο

“Η απόφαση του Τούρκου ηγέτη να μετατρέψει σε τζαμί την Αγιά Σοφιά, ένα μνημείο της πανανθρώπινης πολιτιστικής κληρονομιάς, αναγνωρισμένο από την UNESCO, και σύμβολο της Χριστιανοσύνης, αποτελεί μία απροκάλυπτη πρόκληση για ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο. Το μεγαλείο της Αγιάς Σοφιάς ούτε αίρεται ούτε αλλοιώνεται ούτε αμφισβητείται. Καμία πράξη προσβολής και απρέπειας από κανέναν λαό ή […]