19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Ιταλία: 149 νεκροί σε μία μέρα από τον κορωνοϊό στη Λομβαρδία

Σε 617 ανέρχεται ο αριθμός των θανάτων εξαιτίας του κορωνοϊού στην βόρεια περιφέρεια της Λομβαρδίας, μια αύξηση 149 θανάτων μέσα σε μια μέρα, (468 χθες), όπως ανέφεραν σήμερα δύο πηγές με πρόσβαση σε στοιχεία.

Μια από τις πηγές τόνισε πως ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στην περιφέρεια, που περιλαμβάνει το Μιλάνο, αυξήθηκε κατά 1.489 τις τελευταίες 24 ώρες.

Ο νέος απολογισμός σε εθνικό επίπεδο θα ανακοινωθεί αργότερα σήμερα. Μέχρι χθες σε όλη την Ιταλία είχαν επιβεβαιωθεί 631 νεκροί.

Περισσότερα Άρθρα

23η Έκθεση Αγροτουρισμού στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου

Ο Δήμος Επιδαύρου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, για 23η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιήσει την Έκθεση Αγροτουρισμού στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου. Στόχος μας είναι η ανάδειξη της ποιότητας του τοπικού προϊόντος και της καινοτομίας των επιχειρήσεων που σχετίζονται με την πώληση ή την […]

Τι έδειξαν τα rapid test που διενεργήθηκαν από την ΚΟΜΥ Αργολίδας στη Νέα Κίο

Η ΚΟΜΥ Αργολίδας σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Νέας Κίου και το Δήμο Άργους-Μυκηνών διενήργησε έλεγχο για τον κορονοϊό COVID-19 με τεστ ταχείας ανίχνευσης(rapid test). Οι έλεγχοι έγιναν στην Πλατεία Νέας Κίου την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου από τις 09:00 έως τις 14:00 αποκλειστικά σε εποχούμενους. Το κλιμάκιο της ΚΟΜΥ Αργολίδας πραγματοποίησε συνολικά 230 τεστ […]