20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Καλαμάτα: Τραγωδία από έκρηξη σε ταβέρνα – Νεκροί και τραυματίες

Τρεις γυναίκες είναι τα θύματα της φονικής έκρηξης που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε εστιατόριο στην Καλαμάτα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκρές είναι δύο εργαζόμενες, ηλικίας 53 και 46 χρόνων αντίστοιχα, καθώς και η 53χρονη σύζυγος του ιδιοκτήτη.

Επίσης, από την έκρηξη της φιάλης του υγραερίου τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ηλικίας 53 χρόνων και μία εργαζόμενη, ηλικίας 27 χρόνων.

Οι τραυματίες έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Στο σημείο επιχείρησαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής και 8 πυροσβέστες.

Την ώρα της έκρηξης μέσα στην ταβέρνα, που είναι από τις παλαιότερες της Καλαμάτας βρίσκονταν εργαζόμενοι και θαμώνες. Σήμερα είναι μέρα γιορτής για την Καλαμάτα -της Υπαπαντής- και η πόλη είναι γεμάτη από επισκέπτες,

 

Περισσότερα Άρθρα

Η Τροχαία Ναυπλίου και Άργους απόψε στους δρόμους

Ελέγχους στα χαρτιά των οδηγών και αλκοτέστ στους δρόμους κάνουν απόψε Παρασκευή 11 Ιουνίου, η Τροχαία Άργους και η Τροχαία Ναυπλίου, με σκοπό την ασφαλέστερη μετακίνηση των οχημάτων και την αποφυγή ατυχημάτων με δεδομένη την αύξηση της κυκλοφορίας λόγω Σαββατοκύριακου.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και πάλι στο νοσοκομείο

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και πάλι στο νοσοκομείο για ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο Σύμφωνα με τη σύζυγό του, Εβελίνα Βαρσάμη, το χειρουργείο αφορά το οστικό έλλειμμα στο μέτωπο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη. Εξηγώντας τη διαδικασία σε συνέντευξή της η Εβελίνα Βαρσάμη ανέφερε ότι «θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία […]