13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Κορινθία: Άγρια επίθεση δεσποζόμενων σκύλων σε κοριτσάκι

Παρά λίγο τραγωδία σε χωριό της Κορινθίας, όταν δύο σκυλιά, τα οποία σημειωτέον δεν ήταν αδέσποτα, επιτέθηκαν σε μικρό κοριτσάκι στην πλατεία του χωριού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια η μητέρα του, το κοριτσάκι έτρωγε το παγωτό του όταν ξαφνικά δέχθηκε την επίθεση των δύο σκύλων. Τα ζώα, που ζύγιζαν 30 κιλά το ένα, έσυραν και τίναξαν στον αέρα το ανήλικο κοριτσάκι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί νοσηλεία σε νευροχειρουργική κλινική.

Το παιδί σε κατάσταση σοκ διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλεύτηκε στη Νευροχειρουργική Κλινική. Ευτυχώς οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν υπήρξε κάταγμα κρανίου και έγινε επίδεση και περιποίηση των τραυμάτων του.

Η μητέρα του κοριτσιού, που είδε με τα μάτια της τα δύο αγριεμένα σκυλιά να επιτίθενται στο παιδί της, καταγγέλλει το περιστατικό μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση σε όποιον γνωρίζει τον ιδιοκτήτη των ζώων να ενημερώσει την Αστυνομία.

«Ο ιδιοκτήτης στα 10 μέτρα τα φώναξε, έκανε στροφή κι έφυγε, κατάφερα να απομακρύνω από το παιδί μου τα σκυλιά με κλοτσιές και πνιγμό από το κολάρο το ένα· τον ακολούθησαν αφού συνέχιζε να τα φωνάζει. Δεσποζόμενα ελεύθερα χωρίς λουρί. Αυτό που είδα, κυρίως στο αρσενικό, είναι ότι ήταν κουτάβια ακόμη, δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν ήταν ενήλικα» έγραψε, μεταξύ άλλων, η μητέρα στην επιστολή που δημοσίευσε το loutrakiblog.gr.

Μάλιστα, σημείωσε ότι τα δύο ζώα βρέθηκαν στα χέρια ενός ακατάλληλου ανθρώπου, πιθανόν από παράνομη εκτροφή.

«Να μιλάτε όταν βλέπετε μάγκες με το σκυλί θηρίο και τούμπανο και άγριο, όπως λένε, ελεύθερο χωρίς λουρί, να μιλάτε όταν γίνεται αυτό γιατί το κακό δεν αργεί να φτάσει στην πόρτα όλων μας» πρόσθεσε και ζήτησε από τον κόσμο να σταματήσει να στοχοποιεί τα αδέσποτα και να καταγγέλλει τον γείτονα, τον φίλο ή τον γνωστό που αφήνει τα σκυλιά ελεύθερα ή τα υποβάλλει σε παράνομη αναπαραγωγή.

 

Πηγή: loutrakiblog.gr

Περισσότερα Άρθρα

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Σε συνεχή επιφυλακή παραμένει ο μηχανισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα ενδεχομένως προκαλέσει στις 5 Περιφερειακές της Ενότητες ο χιονιάς και το δριμύ ψύχος της κακοκαιρίας “Μήδεια” η οποία ήδη ενέσκηψε στην περιοχή μας. Από τα δεδομένα που είχαν γίνει γνωστά μέχρι νωρίς το βράδυ σήμερα, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, σημαντικός όγκος […]

Συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου στο Άργος για τη βοήθεια σε στρατό και αστυνομία στον Έβρο

Η ανταπόκριση πολιτών, φορέων και επιχειρηματιών στο κάλεσμα του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου για συγκέντρωση προϊόντων τα οποία θα διατεθούν στον ελληνικό στρατό και στην αστυνομία είναι τεράστια και συγκινητική. Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ευχαριστεί τον καθένα σας ξεχωριστά για την προσφορά του και σας ενημερώνει πως η αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου θα παραμείνει ανοιχτή και σήμερα […]