17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Πιερία: Τέρατα βίασαν σκύλο στην παραλία Παντελεήμονα

Τη φρικτή πραγματικότητα στη χώρα μας επαναφέρει ένα περιστατικό στην Πιερία σεξουαλικής κακοποίησης σκύλου.

Το περιστατικό δημοσιοποίησε η ομάδα «Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Δράση Εθελοντών Δίου-Ολύμπου “ο Περίτας”» μέσω Facebook. Όπως σημειώνουν οι εθελοντές, ενημερώθηκαν για το συμβάν που έγινε στην παραλία Παντελεήμονα Πιερίας, με τον σκύλο να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση.

Οι εθελοντές έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες στην αστυνομία, αλλά ζητούν και τη βοήθεια των πολιτών.

Η ανάρτηση της Φιλοζωικής

«Δυστυχώς δεν έχουμε λόγια για άλλη μια φορά ο άνθρωπος έδειξε ότι είναι το χειρότερο είδος στο πλανήτη.

Ενημερωθήκαμε για άλλο ένα άσχημο συμβάν πού έγινε στην παράλια Παντελεήμονα Πιερίας. Ο Ζίκο όπως τον γνωρίζεται οι περισσότεροι βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση.

Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες αλλά ο κτηνίατρος μας είπε ότι ήταν τραυματισμένος στον πρωκτό σαν να μπήκε κάποιο αντικείμενο με τη βία, με πιο απλά λόγια ότι τον κακοποίησαν σεξουαλικά.

Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες στην αστυνομία αλλά εμείς ζητάμε και την δική σας βοήθεια!!! Αν κάποιος είδε η γνωρίζει κάτι μπορεί να στείλει μήνυμα στην σελίδα».

 

Περισσότερα Άρθρα

Τρίπολη | 2/μηνο αφιερωμένο στην Τεχνολογία & στην Επιστήμη

* Με την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022, 19:00 Το Διαδίκτυο στο μικροσκόπιο: Μια κοντινή ματιά στη μεγαλύτερη κοινότητα της γης. Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος των ανθρώπων; Ποια είναι η μεγαλύτερη κοινότητα της γης; Πώς υπολογίζεται η αξία μας στη σύγχρονη εποχή; Και πώς μπορεί να ταυτίζονται οι πολίτες της Κίνας […]

Λογοτεχνικές στιγμές: Η άνοδος και η πτώση του αμφίβιου Ambi (του Στρατή Χαβιαρά)

Κάθε άγγελος τρομερός είναι (Ρ.Μ. Ρίλκε) Πάτησε από τη βάρκα στη στεριά πρωί μια Κυριακή τέλη Σεπτέμβρη κι έζησε λένε ως πρόσφατα ευτυχώς στο νησί που κατέφυγε – Κίμωλος ήταν; Ικαρία; στις προτιμήσεις του δεύτερη και τρίτη επιλογή αντίστοιχα μετά το Αμμόχωστο μας. Πάτησε στη στεριά και τα μέλη του ιρίδιζαν ημιδιάφανα στο απλόχερο Ωσαννά […]