20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Μάνη: Σκότωσε τη 44χρονη σύζυγό του μπροστά στην ανήλικη κόρη τους

Ένα τραγικό έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, στον Πύργο Διρού στη Μάνη, όταν ένας 44χρονος, πυροβόλησε με καραμπίνα την επίσης 44χρονη σύζυγό του, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε δύο παιδιά. Μία 16χρονη κόρη, η οποία ήταν μπροστά στο έγκλημα και ήταν εκείνη που κάλεσε την αστυνομία και έναν 15χρονο γιο,  ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν με τον παππού του.

Η αιτία της αποτρόπαιας πράξης του 44χρονου παραμένει προς το παρόν άγνωστη, με τους αστυνομικούς να ερευνούν το ενδεχόμενο να προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ δράστη και θύματος για οικογενειακές διαφορές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας συνελήφθη και η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της.

Ανακοίνωση για το έγκλημα εξέδωσε και η ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη, χθες (22.11.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης και του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος 44χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, χθες (22.11.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, ο 44χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 44χρονη για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 44χρονο, ενώ κατέσχεσαν και το προαναφερόμενο κυνηγετικό όπλο και -2- κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν, επιπλέον και κατασχέθηκαν -1- κυνηγετικό όπλο και -3- φυσίγγια.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Με πληροφορίες από flynews.gr

Περισσότερα Άρθρα

Τηλεδιάσκεψη του ΙΣΑ με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

Στα πλαίσια της ενημέρωσης από τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας για τα υγειονομικά θέματα που προκύπτουν λόγω της πανδημίας του Covid-19 στις σχολικές μονάδες, συνδιοργανώνεται τηλεδιάσκεψη με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας. Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020, ώρα 1900 και απευθύνεται σε συντονιστές Covid-19 των σχολείων της Αργολίδας, καθώς και […]

Κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. τον Μάρτιο λόγω της… «Όμικρον»

«Οι κρίσεις θα διεξαχθούν φέτος στα τέλη Μαρτίου». Με αυτή τη φράση σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος έβαλε τέλος στο κλίμα εσωστρέφειας που αναπτύσσεται σχεδόν κάθε χρόνο τέτοια εποχή στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι μετακινήσεις, τοποθετήσεις και αποστρατείες αξιωματικών προκαλούν αναταραχή αλλά και επιφυλακτικότητα σε επιχειρησιακά […]