17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Στάσεις εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών στο Ναύπλιο

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας αποφάσισε στα πλαίσια του αγωνιστικού σχεδιασμού της Δ.Ο.Ε. για το πολυνομοσχέδιο της παιδείας να πραγματοποιήσει 3ωρη στάση εργασίας (διευκολυντική) για τις 3 πρώτες ώρες της Τρίτης 9 Ιουνίου 2020 επί πλέον της στάσης εργασίας της Δ.Ο.Ε, που έχει προκηρυχθεί για τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού της 9ης Ιουνίου 2020.

Την Τρίτη 9 Ιουνίου ο Σύλλογος θα κάνει παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Αργολίδας στις 13:00.

Οι συνάδελφοι που θα δηλώσουν και τις δύο 3ωρες στάσεις, κάνουν 24ωρη απεργία. Επίσης οι συνάδελφοι μπορούν να επιλέξουν μία από τις δύο 3ωρες στάσεις εργασίας.

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου από τη Βουλή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας θα πραγματοποιήσει στις 7 το απόγευμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία δημαρχείου στο Ναύπλιο(Τριών Ναυάρχων) στην οποία καλούμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του νομού μας,τους Συλλόγους Γονέων και το Δ.Σ. του Συλλόγου Καθαριστριών Σχολικών Μονάδων Αργολίδας.

ΤΟ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Περισσότερα Άρθρα

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: «Εργασιακή κατάσταση των συμβασιούχων που προσελήφθησαν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα δυνάμει της από 14.3.2020 ΠΝΠ»

Ερώτηση σχετικά με την εργασιακή κατάσταση των συμβασιούχων που προσελήφθησαν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα με την από 14.3.2020 ΠΝΠ κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.  Πρόκειται για περίπου 25.000  συμβασιούχους που προσελήφθησαν στους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού της […]

Σύλληψη δυο ανδρών στο Άργος με ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (4.9.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας δύο (2) άνδρες ηλικίας 22 και 23 ετών αντίστοιχα. Οι συλληφθέντες κατείχαν ποσότητα κάνναβης, καθώς και μικροποσότητα σκόνης, η χημική σύσταση της οποίας ερευνάται, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών.