13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στέγαση περιφερειακών υπηρεσιών

Το θέμα της στέγασης υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε στρατιωτικές υποδομές που θα της παραχωρηθούν από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αποτέλεσε αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή.

Ο Π. Νίκας θα βρεθεί και πάλι στην Αθήνα, την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να τακτοποιηθεί οριστικά το θέμα της στέγασης περιφερειακών υπηρεσιών σε Ναύπλιο, Κόρινθο και Τρίπολη, μετά από την παράδοση στρατιωτικών εγκαταστάσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Επίσης μεθαύριο Δευτέρα, ο Παναγιώτης Νίκας θα μετάσχει σε συζήτηση σχετικά με το προσφυγικό, που θα γίνει στην ΕΡΤ.

Στο πάνελ, όπως έγινε γνωστό, θα μετέχει μεταξύ άλλων και ο Γιώργος Κουμουτσάκος, αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Περισσότερα Άρθρα

Ημερίδα για τη προστασία δεδομένων από το Επιμελητήριο Αργολίδας

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης σας προσκαλεί στην Ημερίδα με θέμα :   «20 Μήνες από την Εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων- – Κυρώσεις, Κίνδυνοι & Ευκαιρίες»   Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου (Κορίνθου 23, Άργος)   20 μήνες […]

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Αργολίδας ευχαριστούν τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο Δήμος Ναυπλιέων έδειξαν για ακόμη μια φορά το πρόσωπο της κοινωνικής αλληλεγγύης στηρίζοντας το ΕΚΑΒ, μια υπηρεσία που ειδικά στις μέρες μας λόγω του νέου Κορονοϊού έχει αυξημένες ανάγκες. Ως εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Αργολίδας ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο ο οποίος στέκεται συμπαραστάτης μας και ανταποκρίνεται […]