17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σταματά η δωρεάν διάθεση των self test στα φαρμακεία στις 19 Ιουνίου

Σταματά στις 19 Ιουνίου η δωρεάν διάθεση self test από τα φαρμακεία, όπως ανακοίνωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης μέλος Δ.Σ. του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Οι φαρμακοποιοί με τον τρόπο αυτό αντιδρούν στα όσα επιβάλλει η κυβέρνηση για τη διάθεση των δωρεάν αυτοδιαγνωστικών τεστ.

Ο κύριος Παπαθανάσης, μιλώντας στο OPEN σημείωσε: «Ως Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος πήραμε απόφαση να επεκτείνουμε το δίμηνο διανομής έως τις 19 Ιουνίου. Η συμφωνία που έχουμε κάνει είναι ότι θα καλύπτουμε την κοινωνία μέχρι τέλος του μήνα. Σταματά η δωρεάν διάθεση των self test από τα φαρμακεία, πρόκειται για μία απόφαση που είναι εις γνώση της πολιτείας», υπογράμμισε και στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως η συμφωνία που υπήρχε ήταν για δύο μήνες και εκπνέει τις συγκεκριμένες ημέρες.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Πότε κλείνουν το δρόμο οι αγρότες της Αργολίδας στο μπλόκο του Ανυφίου

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΑΚΣΥΝΑ. Παρά την συνεχή βροχή, τα τρακτέρ βγήκαν στο δρόμο του Νομού, στήνοντας μπλόκο, στην ΕΟ Ναυπλίου- Μυκηνών, στο ύψος του Ανυφίου. Στήσαμε μπλόκο στην πολιτική που μας εξαθλιώνει, μας κουτσουρεύει το εισόδημα, μας ξεκληρίζει. Θέλουμε να αναδείξουμε τα ιδιαίτερα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει […]

Πρόγραμμα εκδηλώσεων της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας καλωσορίζει στη φετινή διοργάνωση της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022! Από την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, η καρδιά των επιχειρήσεων θα χτυπάει στην Αργολίδα. Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022» ανοίγει τις πύλες της και υποδέχεται στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτιρίου Φραγκίστα (4ο χλμ. Άργους-Ναυπλίου, περιοχή Δαλαμανάρας), μέχρι και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου τους επισκέπτες της, καλώντας τους να γνωρίσουν από […]