18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Στα μπλε το παλαιό Δημαρχείο Άργους για…συμβολικό λόγο

Ευρωπαϊκή Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τη Δυσλεξία σήμερα και η πρόσοψη του παλαιού Δημαρχείου του Άργους, φωταγωγήθηκε με το συμβολικό μπλε-τιρκουάζ χρώμα.

Η φωταγώγηση έγινε ως ένδειξη στήριξης σε όσους έχουν δυσλεξία και παλεύουν με τις δυσκολίες που τους δημιουργεί!

Σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Δυσλεξίας και Διάσπασης Προσοχής, ένα στα δέκα παιδιά έχουν δυσλεξία, που έχει βιολογική και κυρίως κληρονομική αιτιολογία.

Περισσότερα Άρθρα

Ερώτηση στη Βουλή : «Αβέβαιο το μέλλον των εργαζομένων στο ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης 4.000 μακροχρόνια ανέργων στον δημόσιο τομέα της υγείας»

Τις προθέσεις της κυβέρνησης σχετικά με το μέλλον των εργαζομένων που απασχολούνται μέσω ειδικού προγράμματος του ΟΑΕΔ στο δημόσιο τομέα της υγείας, ζητούν να μάθουν οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς, Γιώργος Μουλκιώτης και Βασίλης Κεγκέρογλου με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή προς τους Υπουργούς Υγείας και Εργασίας. Ειδικότερα, στο κείμενο της ερώτησης αναφέρονται […]

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με ανθρώπους που έχουν αντιμετωπίσει με επιτυχία τα ναρκωτικά

Με επτά πολίτες οι οποίοι έχουν βγει νικητές στον αγώνα με τα ναρκωτικά συναντήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της χρήσης ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης διακίνησής τους. Η συζήτηση, η οποία έγινε σε προσωπικό τόνο, περιστράφηκε γύρω από τις δοκιμασίες που βίωσαν […]