19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το μνημόσυνο του πατέρα του

Στα Χανιά βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να παραστεί στο μνημόσυνο που θα τελεστεί στη μνήμη του πατέρα του 3 χρόνια μετά τον θάνατό του.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού είναι αυστηρώς ιδιωτική και δεν έχει προγραμματίσει καμία συνάντηση με φορέα.

Κατά την παραμονή του στα Χανιά, δεν παρέλειψε χθες να επισκεφθεί τη Μονή της Αγίας Τριάδας των Τζαγκαρόλων στο Ακρωτήρι Χανίων.

Μάλιστα, στο πλευρό του ο πρωθυπουργός είχε και τον γιο του, Κωνσταντίνο, με τον οποίο επισκέφθηκε τη Μονή και είχε συνάντηση σε χαλαρό κλίμα με τον Ηγούμενο της Μονής, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνό, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις από ετών και τον οποίο και συνεχάρη για την εγκατάσταση του στην Μονή.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και έχει αναλάβει προσωπικές ενέργειες για την ανακαίνιση του Μοναστηριού.

Πηγή: Flashnews.gr

Περισσότερα Άρθρα

40 οικογένειες αδυνάτων οικονομικά ασθενών βοήθησε και φέτος ο ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» πιστός πάντα στις βασικές αρχές βοήθειας, προσφοράς και αλληλεγγύης που πρεσβεύει, προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρίσκεται κοντά στον ασθενή, στον ευπαθή ασθενή και στις ομάδες που νοσούν από καρκίνο και έχουν ιδιαίτερες ανάγκες. Για το λόγο αυτό και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, οργάνωσε […]

Δήμος Επιδαύρου: Στα σχολεία έγινε ότι προβλέπεται σε περίπτωση σεισμού

Όπως μας ενημερώνει ο Δήμος Επιδαύρου Στα σχολεία του Δήμου Επιδαύρου έγινε ότι προβλέπεται από τις ενέργειες σε περίπτωση σεισμού. Ο Δήμος ενημερώθηκε και τα παιδιά συνέχισαν κανονικά τα μαθήματά τους μετά την εντολή που είχαμε από την πολιτική προστασία της περιφέρειας και την διαπίστωση των διευθυντών ότι δεν υπάρχουν ζημιές στα σχολικά κτίρια. Ο […]