22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Στελέχη του ΚΚΕ περιόδευσαν σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και Σταθμούς της περιφέρειας Πελοποννήσου

Σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και Σταθμούς της περιφέρειας Πελοποννήσου περιόδευσαν τις προηγούμενες μέρες κλιμάκια της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, με αφορμή την πρόσφατη έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν περιοδείες σε Καλαμάτα, Τρίπολη, Σπάρτη, Ναύπλιο, Άργος, Γαργαλιάνους, Κυπαρισσία, Πύλο, Μολάους και Γύθειο.

Τα κλιμάκια του ΚΚΕ συνομίλησαν με δεκάδες πυροσβέστες ενημερώνοντάς τους για τις θέσεις του Κόμματος για την ΠΥ καθώς και για τις παρεμβάσεις του στη Βουλή.

Σε πολλές από τις περιοδείες έγινε αναλυτική συζήτηση για τα προβλήματα των πυροσβεστών μιας και -όπως φαίνεται- συνεχίζονται και φέτος τα σοβαρά προβλήματα που ταλάνιζαν το προσωπικό της Πυροσβεστικής όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ιδιαίτερα αναφέρθηκαν στις ελλείψεις υλικών, μέσων και οχημάτων, στα σοβαρά κενά σε προσωπικό που δεν καλύπτονται από τις τελευταίες κινήσεις της κυβέρνησης, στα προβλήματα με τις μεταθέσεις κ.ά.

Τα στελέχη του ΚΚΕ τους ενημέρωσαν ότι βρίσκονται στο πλευρό των πυροσβεστών σε όλα τα δίκαια αιτήματά τους και κατέγραψαν όλα τα σοβαρά προβλήματα για να αναδειχθούν στη Βουλή, καθώς και στα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια.

Περισσότερα Άρθρα

Στήριξη γυναικών θυμάτων βίας ή και πολλαπλών διακρίσεων από το Συμβουλευτικό Κέντρο Τρίπολης

Οι συνθήκες στη χώρα μας λόγω του νέου κορονοϊού (Covid-19) είναι πρωτοφανείς και η ανάγκη πρόληψης της εξάπλωσής του και διασφάλισης της δημόσιας υγείας μας υποχρεώνουν να λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα. Το δίχτυ, όμως ασφαλείας για τις γυναίκες θύματα βίας ή/και πολλαπλών διακρίσεων υπάρχει και αντέχει. Τα Συμβουλευτικά μας Κέντρα παραμένουν σε λειτουργία, λαμβάνοντας […]

“Καθαρές” μεταφορές για την Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω του έργου EnerNETMob

Πραγματοποιήθηκε στη Μάλτα η 4η κατά σειρά διάσκεψη της Διευθύνουσας Επιτροπής του έργου INTERREG MED –  «EnerNETMob», στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Μεσογειακού Προγράμματος  INTERREG – MED 2014-2020. Το έργο EnerNETMob -στο οποίο η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει ως επικεφαλής εταίρος και στη συνάντηση της Μάλτας εκπροσωπήθηκε από τον Επιστημονικό Συνεργάτη και Project Manager του εν λόγω […]