18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Στην Κρήτη θα ταξιδέψει ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος με τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Λουκά

Στην Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελήνου στην Κρήτη θα ταξιδέψει ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος μεταφέροντας προς προσκύνηση τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Κριμαίας.

Τα ιερά Λείψανα, θα εναποτεθούν προς προσκύνηση εις την Ιερά Πατριαρχική Μονή Γωνιάς, Κολυμβάρι.

Πρόγραμμα:

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου: Ώρα 5.00 μ.μ. Επίσημος Υποδοχή-Δοξολογία. Ώρα: 5.30 μ.μ. Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου.

Ώρα 7.00 μ.μ., παρουσίασις βιβλίου «Η ασκητική της αγάπης, Γερόντισσα Γαβριηλία», εις την παρακείμενη Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, με ομιλητή τον Σεβ. Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο και άλλους εκλεκτούς ομιλητές.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου: Ώρα 7.30 π.μ. Όρθρος-Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Ώρα 4.00 μ.μ. Ιερά Παράκλησις του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Κριμαίας. Αναχώρησις Ιερών Λειψάνων.

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Η εύνοια των άστρων είναι πάνω στο ζώδιό σας. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες και προτάσεις που θα σας δικαιώσουν, αλλά και θα αλλάξουν την ποιότητα της ζωής σας. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05     Πολλά τα πρόσωπα που σας έχουν δείξει την ερωτική τους διάθεση, αλλά ακόμη εσείς δεν έχετε δώσει το κλειδί […]

Η ΕΛΜΕ Αργολίδας στηρίζει την κινητοποίηση για την ενίσχυση μαθήτριας που πάσχει από σοβαρό νόσημα 

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας στηρίζει την κινητοποίηση για την ενίσχυση μαθήτριας που πάσχει από σοβαρό νόσημα  και χρήζει πολυέξοδης θεραπείας.  Για τον σκοπό αυτό έχει εκδοθεί άδεια ερανικού λογαριασμού. Το ΔΣ καλεί επίσης όλους τους συναδέλφους αλλά και το ευρύ κοινό να συνδράμουν  την προσπάθεια αυτή, καταθέτοντας  την αγάπη τους  στον παρακάτω  ερανικό λογαριασμό […]