17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στην Τρίπολη μεθαύριο Τετάρτη ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.

Συνάντηση στην Τρίπολη με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα θα έχει μεθαύριο Τετάρτη 15 Ιανουαρίου ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. Φίλιππος Τσαλίδης.

Το αντικείμενο της συνάντησης, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 11.30 το πρωί, θα είναι -όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο περιφερειάρχης -“μια ουσιαστική συζήτηση για την επαναλειτουργία του τρένου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον για την επαναδραστηριοποίηση του σιδηροδρόμου, τόσο από την Κόρινθο μέχρι το Ναύπλιο, όσο και για εμπορευματικούς συρμούς μέχρι την Τρίπολη.

Σημειώνεται ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. -η οποία από τον Σεπτέμβριο του 2017 ανήκει στην εταιρεία των κρατικών ιταλικών σιδηροδρόμων (Ferrovie dello Stato Italiane Group / FSI) είναι ο βασικός πάροχος σιδηροδρομικής μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων στη χώρα μας.

Η εταιρεία παρέχει τις σιδηροδρομικές υπηρεσίες χρησιμοποιώντας το δίκτυο και την εν γένει σιδηροδρομική υποδομή η οποία ανήκει στον ΟΣΕ, καταβάλλοντας τα αντίστοιχα τέλη πρόσβασης δικτύου.

Περισσότερα Άρθρα

Ανδριανός στη Βουλή για την Αγία Σοφία και τα ελληνοτουρικά, την αγροτική ανάπτυξη και τον Ανάβαλο

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός στην χθεσινή ομιλία του στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης του με θέμα την απλούστευση πλαισίου άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων αρμοδιότητας Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, υπογράμμισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Η σημερινή μέρα, που η Ελλάδα γιορτάζει την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, μια πολύ δυσάρεστη μέρα για τον Ελληνισμό […]

Κορονοϊός στην Αργολίδα: Τρία νέα κρούσματα

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη 30/6/2021 ο ΕΟΔΥ, από τα συνολικά 633 νέα κρούσματα, τα 315 καταγράφηκαν στην Αττική, τα 31 στη Θεσσαλονίκη, στο Ρέθυμνο εντοπίστηκαν 22 και στο Ηράκλειο 20. Στην Αργολίδα, εντοπίσθηκαν τρία νέα κρούσματα.