15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στην φετινή Βραδιά Απονομών για τα «Πρόσωπα της Χρονιάς»οι εκπλήξεις είναι πολλές

ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2019

Λαμπρή Βραδιά με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα  και πολλές εκπλήξεις

Νότες πατρινών δημιουργών παλαιών και …νεωτέρων, όπως επίσης γνωστοί ερμηνευτές και τραγουδοποιοί δίνουν το δικό τους χρώμα στο ξεχωριστό καλωσόρισμα που ετοιμάζει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» και το Ινστιτούτο Πρόσωπα για την προσεχή Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020. 

Στην φετινή Βραδιά Απονομών για τα «Πρόσωπα της Χρονιάς»τα καλλιτεχνικά στοιχεία εναλλάσσονται με τις απονομές, δημιουργώντας μια έντονα εορταστική ατμόσφαιρα και μια λαμπρή βραδιά που είναι αφιερωμένη στην Πάτρα και στους πρωταγωνιστές της τοπικής κοινωνίας.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει η Μαριμίλλη Ασημακοπούλου, η οποία έχει φροντίσει να συνδέσει  τους πατρινούς δημιουργούς με τα τιμώμενα πρόσωπα. Ποια θα είναι τα «Πρόσωπα της Χρονιάς» που κέρδισαν τις προτιμήσεις του κοινού στην ψηφοφορία που προηγήθηκε, θα το μάθουμε  στην τελετή απονομών που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 19.00, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Εκείνο όμως που μπορούμε να αποκαλύψουμε είναι το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετέχουν οι ερμηνευτές Χρήστος Κωνσταντόπουλος, Νικόλας Μαραζιώτης και Ανδριάννα Μπάμπαλη. Θα τους ακούσουμε σε διασκευές και ενορχηστρώσεις του Διονύση Μπάστα, ενώ θα απολαύσουμε στο πιάνο τον  Ηλία Γομάτο και την Έλενα Φεντίκο. Συμμετέχει μουσικά ο Χρήστος Γαλανόπουλος.

Μαραζιώτης

Ενδιαφέρουσα είναι επίσης η σύμπραξη του Κωνσταντίνου Μάγνη ως στιχουργού με τον συνθέτη Γιώργο Δίπλα, το αποτέλεσμα της οποίας θα παρουσιάσουν στην λαμπερή βραδιά. Στην τελετή συμμετέχουν επίσης, οι μαθητές του M.A. SchoolOfPerformingArts, ενώ οι χορογραφίες είναι της Μαριμίλλης Ασημακοπούλου.

Η Βραδιά Απονομών που συγκεντρώνει περισσότερους από 1.000 θεατές, θα μεταδοθεί ζωντανά από το IonianTV και διαδικτυακά από τις ιστοσελίδες pelop.gr, ioniantv.gr, thebest.gr, skaipatras.gr και patrasevents.gr, δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες κόσμου να παρακολουθήσει την τελετή. Η τηλεοπτική επανάληψη θα προβληθεί από το ΙΟΝΙΑΝ TV, την Τετάρτη 8.01.2020 στις 22.30. 

Τα «Πρόσωπα της Χρονιάς» είναι ο θεσμός που καθιέρωσε η εφημερίδα «Πελοπόννησος» και  συνδιοργανώνεται πλέον με το «Ινστιτούτο Πρόσωπα», όπου συμμετέχουν όλοι οι πολίτες που, ατομικά ή ομαδικά, δημιούργησαν αξιοσημείωτα επιτεύγματα και διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε. 

Στόχος είναι η ανάδειξη και επιβράβευση ανθρώπων που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, ο καθένας στον τομέα του, για τη σκληρή προσπάθειά τους, τα επιτεύγματά τους και την επιμονή να κάνουν το όραμά τους πράξη.

Ο οργανωτικός φορέας σε συνεργασία με την Κριτική Επιτροπή θα απονείμουν δύο βραβεία σε πρόσωπα και σε ομάδα / συνεργασία για κάθε κατηγορία. Στο σύνολό τους οι υποψηφιότητες, έχουν αναρτηθεί στην πλατφόρμα www.prosopaxronias.gr. Παράλληλα όλες οι φάσεις της διοργάνωσης προβάλλονται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της διοργάνωσης Facebook: Πρόσωπα της Χρονιάς και Instagram: prosopaxronias.gr.

——————————————————————————

Η ταυτότητα της εκδήλωσης 

Διοργάνωση
Πελοπόννησος
Ινστιτούτο Πρόσωπα
Συνέδρα

Συνδιοργανώση
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας 

Περισσότερα Άρθρα

Καλλωπίζεται η Καραθώνα

  Ειδικό μηχάνημα που έχει στη κατοχή του το τμήμα καθαριότητας του Δήμος Ναυπλιέων, ξεκίνησε εκτενή καθαρισμό της παραλίας της Καραθώνας. Το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει την δυνατότητα σαρώνοντας την άμμο να μαζεύει τα σκουπίδια και στη συνέχεια με την βοήθεια της ειδικής ταινίας που διαθέτει να τα εναποθέτει σε κάδο εν κινήσει. Ταυτόχρονα στρώνεται και […]

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ελπίδα Μπραουδάκη

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ελπίδα Μπραουδάκη. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο ανιψιός της μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας, σε ανάρτησή τους αναφέρει: “Καλό ταξίδι σε μια από τις πιο σεμνές αθόρυβες ταλαντούχες παρουσίες του θεάτρου μας”. Η Ελπίδα Μπραουδάκη έλαβε μέρος σε πολλές θεατρικές […]