15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στιγμές χαλάρωσης για τον Νίκο Χαρδαλιά στην Κυπαρισσία

Στην Κυπαρισσία βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς για ένα χαλαρωτικό διήμερο μαζί με την οικογένειά του καθώς έχει άμεση σχέση με την πόλη της Κυπαρισσίας.

Η σύζυγός του Γιώτα Παναγιωτοπούλου είναι από την Κυπαρισσία και αδερφή της αντιδημάρχου και υποψήφιας δημάρχου Τριφυλίας Χάιδως Παναγιωτοπούλου, οπότε και οι σχέσεις υφυπουργού με την περιοχή είναι ιδιαίτερα στενές.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί βρέθηκε για καφέ στην πλατεία της Κυπαρισσίας με τη σύζυγό του και την Αντιδήμαρχο Χάιδω Παναγιωτοπούλου, ενώ στην παρέα προστέθηκαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γιώργος Λεβεντάκης και η Αντιπεριφερειάρχης, αρμόδια για θέματα Τουρισμού, Αννα Καλογεροπούλου.

 

ΠΗΓΗ: www.gargalianoionline.gr

Περισσότερα Άρθρα

Eπίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, όπου διενεργούνται εργαστηριακές εξετάσεις για τη διάγνωση κρουσμάτων κορονοϊού (τεστ) με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, επισκέφθηκε σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός παρακολούθησε τη διαδικασία επεξεργασίας των δειγμάτων, από το στάδιο της προετοιμασίας έως τον μοριακό έλεγχο. Κατά την περιήγησή του στις εγκαταστάσεις ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τη λειτουργία του εργαστηρίου […]

Δ. Καμπουράκης : Το σταυρόλεξο της Φώφης

Νομίζω ότι η Φώφη περνά καλά αυτή την περίοδο. Βέβαια, το δημοσκοπικό ποσοστό του 5%- 6% που διατηρεί το ΚΙΝΑΛ δεν το λες και επίτευγμα, η αρχηγός του όμως ίσως κοιμάται πιο ήσυχα κι από τον Κυριάκο και από τον Τσίπρα. Το ποσοστό της παρουσιάζεται τόσο μπετοναρισμένο, που μοιάζει να έχει πετρώσει μέσα στον χρόνο. […]