17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στις 24 Αυγούστου η Λευκή Νύχτα στο Ναύπλιο

Στις 24 Αυγούστου ημέρα Σάββατο ο Δήμος Ναυπλιέων με την στήριξη του Επιμελητήριου Αργολίδας και σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου και τον Σύλλογο Αναψυκτηρίων -Καφε – Bar Ναυπλίου “Το Ανάπλι” διοργανώνουν την Λευκή Νύχτα στο Ναύπλιο.

Με σύνθημα αγοράζω, διασκεδάζω” τα καταστήματα της πόλης του Ναυπλίου θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 20:00 έως τα μεσάνυχτα θα έχουν μεγάλες προσφορές, με μουσική,πολλά happening και κλήρωση με πολλά δώρα.

Λεπτομέρειες για την διεξαγωγή της Λευκής Νύχτας, θα ανακοινωθούν σε κοινή συνέντευξη που θα παραχωρήσει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου Κ. Βερδελής και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φ. Δαμούλος, την Τετάρτη 21 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο.

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπουράκης: Ο ανθεκτικότερος των πρωθυπουργών

Και πάμε πάλι από την αρχή. Μήπως ο πόλεμος φέρει πρόωρες εκλογές; Κατά το παλαιότερο «μήπως η πανδημία φέρει πρόωρες κάλπες» ή τα «μήπως η Μήδεια… μήπως η Ελπίδα… μήπως η ακρίβεια…» και πάει λέγοντας. Οι εκλογές στην Ελλάδα είναι κάτι σαν την Coca-Cola, πάνε με όλα. Όπως στον βροχερό καιρό ψάχνουμε πού έχουμε ακουμπήσει […]

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Ο καιρός σήμερα Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 15-03-2020 ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Μεταβολή του καιρού από τα βόρεια. Στη Μακεδονία, τη Θράκη, βαθμιαία στην Ηπειρο, τη Θεσσαλία, το βόρειο Αιγαίο και από το απόγευμα στη Στερεά και την Πελοπόννησο νεφώσεις με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και από τις βραδινές ώρες και στα […]