19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στον Ήφαιστο Λήμνου την νέα χρονιά ο Μιχάλης Πελεκάνος

 

Έπειτα από δύο χρόνια στην Β’ και στην Γ’ Εθνική με τον Οίακα Ναυπλίου ο Μιχάλης Πελεκάνος επιστρέφει στην Basket League.

Ο 38χρονος, πια, σμολ φόργουορντ συμφώνησε με τον Ήφαιστο και ανακοινώθηκε σήμερα (21/9) από την ομάδα της Λήμνου, επιστρέφοντας έτσι στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ δύο χρόνια μετά το πέρασμά του από τον Πανιώνιο τη σεζόν 2016/17.

Την προηγούμενη σεζόν ο Πελεκάνος ήταν ο 3ος σκόρερ στο πρωτάθλημα του νότιου ομίλου της Β’ Εθνικής με 519 πόντους σε 29 αγώνες (17,9 κατά μέσο όρο). Ο 38χρονος φόργουορντ έχει παίξει ακόμα σε Περιστέρι, ΑΕΚ, Πανελλήνιο, Μαρούσι, Άρη στην Basket League. Αντιθέτως, δεν θα συνεχίσει στον Ήφαιστο ο Άγγελος Γραμματικός.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ήφαιστος:

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Μιχάλη Πελεκάνο (υψ. 1. 99) για έναν χρόνο.

Ο πολύπειρος φόργουορντ αποτελεί την τελευταία προσθήκη μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, προκειμένου να δώσει ποιοτικά λεπτά κι εμπειρία στην ομάδα μας. Προέρχεται από τον Οίακα Ναυπλίου στον οποίο αγωνίστηκε την τελευταία διετία.

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Περιστέρι, ΑΕΚ, Πανελλήνιο, Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), Ολυμπιακό, Μαρούσι, Άρη, Πλοϊέστι (Ρουμανία) και Πανιώνιο. Στη διάρκεια της καριέρας του έχει κατακτήσει την EuroLeague (2012), όπως επίσης το Πρωτάθλημα (2012) και το Κύπελλο Ελλάδας (2011) με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Επίσης έχει στεφθεί Πρωταθλητής στη Ρουμανία με τα χρώματα της Πλοϊέστι (2015).

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηφαίστου Λήμνου και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!“.

ΠΗΓΗ: sport 24

Περισσότερα Άρθρα

Χάρης Κουλουριώτης: Το κεφάλι κάτω και δουλειά

Ο Οίαξ Ναυπλίου αν και πρωτάρης στην Α2, δεν το κρύβει πως έχει φιλοδοξίες και θέλει να αφήσει το στίγμα του στην κατηγορία. Προπονητής της ομάδας από πέρυσι ο Χάρης Κουλουριώτης.    Έχοντας ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα από τις ακαδημίες του Αστέρα Εξαρχείων, δούλεψε ως ασίσταντ σε Αιγάλεω (με Σκουρτόπουλο), Ηλυσιακό, Ίκαρο Χαλκίδας, Ρέθυμνο, […]

Μηνύματα με νοήματα από τον coach Κώστα Τζατζάνη στο τουρνουά KIVERI ATHLETICS 2019

Μια ακόμη ξεχωριστή βραδιά έζησαν όλοι όσοι παίρνουν στο τουρνουά KIVERI ATHLETICS 2019, που διοργανώνει ο ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ.  Ο γνωστός coach συναισθηματικής νοημοσύνης Κώστας Τζατζάνης μίλησε σε παιδιά και γονείς για τις αξίες και τη σημασία τους στη ζωή κάθε ανθρώπου. Με ζωντανό και διαδραστικό τρόπο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, που συμμετείχε ενεργά […]