19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

«Στον αέρα» το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ με πρωταγωνιστή τον Τσίπρα (Video)

Το πρώτο της προεκλογικό σποτ, ενόψει ευρωεκλογών έδωσε στη δημοσιότητα πριν η Νέα Δημοκρατία.

Το βίντεο, μέσω του οποίου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στέλνει μήνυμα συμμετοχής στην κάλπη, έχει διάρκεια 42 δευτερόλεπτα.

Πρωταγωνιστής του σποτ είναι ο Αλέξης Τσίπρας και οι δηλώσεις του για την οικονομία, τα μνημόνια, την καθημερινότητα και τη συμφωνία των Πρεσπών.

Κεντρικό πρόσωπο είναι ένας πολίτης που στέκεται απέναντι από μία τηλεόραση, και ακούει τις δηλώσεις του πρωθυπουργού.

Κλείνοντας με το τηλεκοντρόλ του την τηλεοπτική συσκευή, ακούγεται και το κεντρικό μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας με το βλέμμα στις ευρωεκλογές.

“Ως εδώ. Αξίζουμε καλύτερα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη”.

 

Περισσότερα Άρθρα

Σήμερα οι αποφάσεις για γυμνάσια και λύκεια

Ημέρα αποφάσεων για τη λειτουργία των γυμνασίων και των λυκείων είναι η σημερινή, καθώς η ομάδα των λοιμωξιολόγων θα εισηγηθεί τις αποφάσεις της στην κυβέρνηση. Πληροφορίες αναφέρουν πως το πιθανότερο είναι το άνοιγμα την 1η Φεβρουαρίου, αφού, σύμφωνα και με τους ειδικούς, η λειτουργία των σχολείων αποτελεί προτεραιότητα. Όπως άλλωστε έχει υπογραμμίσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος […]

Και ο Ιωάννης Κούτρας στηρίζει το όραμα του Δημήτρη Κωστούρου

Ονομάζομαι Κούτρας Ιωάννης, είμαι 35 χρονών και κατάγομαι από την Αγία Τριάδα. Είμαι παντρεμένος με την Καλιάνθη Καλλαπόδη και έχουμε ένα κοριτσάκι 10 μηνών, την Μελίνα. Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ναυπλίου. Με απόλυτη συναίσθηση ευθύνης αποφάσισα να διεκδικήσω μια θέση τοπικού συμβούλου και για τον λόγο αυτό κατέρχομαι στις επερχόμενες εκλογές ως […]