19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στο Κολιάκι για την πυρκαγιά ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ι. Μαλτέζος

Στον τόπο της πυρκαγιάς στο Κολιάκι Επιδαύρου βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής σε δασική έκταση πήρε γρήγορα διαστάσεις με την πυροσβεστική  να κινητοποιεί συνολικά 64 πυροσβέστες, 18 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 2 Α/Φ και 2 Ε/Π.

Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας συνδράμει στην κατάσβεση με δυο υδροφόρες και δυο χωματουργικά μηχανήματα, ενώ σύμφωνα με τον κύριο Μαλτέζο η εικόνα της πυρκαγιάς είναι καλύτερη.

Περισσότερα Άρθρα

Στην Πελοπόννησο θα κατέληγαν επτά τόνοι αλλοιωμένων κρεάτων

Σημαντικό πλήγμα σε κύκλωμα παραγωγής και διάθεσης επικίνδυνων για την υγεία τροφίμων, το οποίο διέθετε προϊόντα σε πάνω από 50 νοσοκομεία, στρατόπεδα, σωφρονιστήρια, δομές φιλοξενίας ανηλίκων, δημοτικές επιχειρήσεις, δομές φιλοξενίας προσφύγων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ.λπ., κατάφεραν υπάλληλοι της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ). Πρόσφατα, στο πλαίσιο κοινής δράσης έρευνας, μεικτό κλιμάκιο ελεγκτών […]

Καταργείται η μονιμότητα στη ΔΕΗ -Τα δέκα μέτρα Χατζηδάκη για να σωθεί η επιχείρηση

Κατάργηση της μονιμότητας για τους νεοεισερχόμενους στη ΔΕΗ, εθελουσία έξοδο σε συνάρτηση με το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων, πιο ευέλικτο πλαίσιο για τις προμήθειες και δραστικό περιορισμό της έκπτωσης στο ρεύμα, που ισχύει για τους εργαζόμενους και συνταξιούχους της επιχείρησης, προβλέπει μεταξύ άλλων το νομοσχέδιο για την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας που παρουσίασε απόψε ο υπουργός […]