19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στους 233 οι νεκροί από κορονοϊό στη χώρα – Κατέληξε ηλικιωμένος 88 ετών

Ακόμα ένας θάνατος από κορονοϊό καταγράφηκε στη χώρα μας, καθώς το βράδυ της Τρίτης κατέληξε ένας 88χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων έφτασε τα 233, ενώ ο ηλικιωμένος με υποκείμενα νοσήματα ήταν τρόφιμος του γηροκομείου στο Ασβεστοχώρι της Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τρίτης, ανακοίνωσε 269 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο, και δύο ακόμη νεκρούς.

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπουράκης: Ατέρμονοι μονόλογοι και ψευτογρατζουνίσματα

Μην δίνετε μεγάλη σημασία σε όσα λένε στις Κεντρικές Επιτροπές και στα διάφορα «όργανα». Έτσι είναι οι κομματικές «συλλογικότητες», όταν αδυνατούν να αποδεχτούν το προφανές και αυτονόητο, μαζεύονται όλοι μαζί, παίρνει ο καθένας με την σειρά του τον λόγο και λέει το μακρύ του και το κοντό του. Μερικές φορές πλακώνονται ή ψευτογρατζουνιούνται, αλλά τις […]

Επίκεντρο του θαλάσσιου τουρισμού το Ναύπλιο

Το Mediterranean Yacht Show επιστρέφει στο Ναύπλιο για 6η συνεχόμενη χρονιά, έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι διοργανώσεις των προηγούμενων ετών. Από τις 4 έως τις 8 Μαΐου 2019, η αργολική πρωτεύουσα γίνεται το επίκεντρο του θαλάσσιου τουρισμού φιλοξενώντας στο γραφικό λιμάνι της πλήθος εντυπωσιακών, πολυτελών σκαφών αναψυχής και των πληρωμάτων τους. Μάλιστα, […]