19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στους 328 οι νεκροί από κορονοϊό – Κατέληξε 63χρονος

Ένας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του από κορονοϊό στη χώρα μας, ο τρίτος μέσα σε λίγες ώρες. Ο ασθενής ηλικίας 63 ετών νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα κατέληξε ένας 97χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Λίγο αργότερα, έγινε γνωστό ότι έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό και μια 89χρονη γυναίκα που επίσης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Το απόγευμα της Πέμπτης (17/09), ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε στην καθημερινή του ενημέρωση τον θάνατο εννέα ανθρώπων από κορονοϊό στην Ελλάδα το προηγούμενο 24ωρο.

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός στην Ελλάδα: Διψήφιος αριθμός κρουσμάτων, κανένας θάνατος

  Τα  νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν 18 νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Τα 11 αφορούν γνωστή συρροή κρουσμάτων και τα 2 έλεγχο επαναπατρισθέντων. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2903, εκ των οποίων το 55.2% αφορά άνδρες. Από αυτά, 627 (21.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα […]

Άγιος Ρηγίνος ο Ιερομάρτυρας: Ο επίσκοπος Σκοπέλου

Ο Άγιος Ρηγίνος, η μνήμη του οποίου τιμάται σήμερα 25 Φεβρουαρίου, γεννήθηκε στην Λεβαδιά της Βοιωτίας στις αρχές του 4ου αιώνα μ.Χ. από ευσεβείς και ενάρετους γονείς, οι οποίοι τον βοήθησαν να λάβει την θύραθεν παιδεία αλλά και την ορθόδοξη αγωγή. Η αγάπη του για τον Κύριο και η πνευματική του πρόοδος  μεταμόρφωσαν τονν Άγιο […]