17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στους 363 οι νεκροί από κορονοϊό στη χώρα μας – Κατέληξαν έξι ασθενείς

Μεγαλώνει δυστυχώς η λίστα των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας από κορονοϊό, καθώς, όπως έγινε γνωστό, σήμερα κατέληξαν δύο γυναίκες και τέσσερις άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία γυναίκα 74 ετών έχασε τη μάχη στον Ευαγγελισμό, ενώ ένας 67χρονος πέθανε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Μάλιστα ο άνδρας δεν φέρεται να είχε υποκείμενα νοσήματα.

Στη Μυτιλήνη ένας 84χρονος κατέληξε τις τελευταίες ώρες και είχε υποκείμενα νοσήματα και ένας 76χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Καβάλας. Παράλληλα μία γυναίκα 86 ετών πέθανε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ενώ το πρωί της Πέμπτης κατέληξε στο νοσοκομείο Λάρισας και ένας άνδρας 63 ετών, ο οποίος είχε υποκείμενα νοσήματα.

Πλέον ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας από κορονοϊό ανέρχεται σε 363.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου ενημερώνει για το νέο τοπίο στις αγορές

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό της πόλης μας ότι κατόπιν των ανακοινώσεων  της κυβέρνησης για την παράταση του LOCKDOWN στο Νομό μας έως τις 25/1/2021, μπορεί να κάνει τις αγορές του με ασφάλεια ξανά. Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων με click away είναι 9:00πμ – 17:00μμ, ώστε να μπορούν όλοι […]

Κανένα νέο κρούσμα κορονοϊού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Κανένα νέο κρούσμα κορονοϊού δεν αναφέρθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 9 και 10 Μαΐου, με τον συνολικό αριθμό προσβληθέντων να παραμένει 185 άτομα. Εντεκα άτομα νοσηλεύονται σε δημόσια νοσοκομεία, ενώ 8 έχουν λάβει εξιτήριο. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα Κυριακή 10 Μαΐου η Γενική Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας […]