18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Στο έλεος ληστών η Δαλαμανάρα

Δυο ληστείες μέσα σε λίγη ώρα σημειώθηκαν χθες στη Δαλαμανάρα προκαλώντας όπως είναι λογικό πανικό και ανησυχία στους κατοίκους.

Συγκεκριμένα οι διαρρήκτες παραβίασαν πρώτα την πόρτα σπιτιού, μπήκαν σε αυτό  και αφαίρεσαν χρυσαφικά. Στη συνέχεια μπήκαν και σε δεύτερο σπίτι απ’ όπου έκλεψαν πιστωτικές, τηλεόραση και μετρητά. Φαίνεται ότι είχαν μελετήσει τις κινήσεις τους καθώς την ώρα της…δράσης τους οι ιδιοκτήτες των σπιτιών έλειπαν από αυτά.

Η αστυνομία μετέβη σήμερα στις οικείες που παραβιάστηκαν για να καταγράψει τα συμβάντα και να πάρει αποτυπώματα.

Ο πρόεδρος του χωριού καλεί έκτακτο τοπικό συμβούλιο ώστε να συζητηθεί το θέμα και να ληφθούν μέτρα για την προστασία των περιουσιών, όσο αυτό είναι δυνατό από πλευράς τοπικής αυτοδιοίκησης. Και οι κάτοικοι όμως σκέφτονται πως θα αντιδράσουν με συνεννόηση μεταξύ τους, αλληλοβοήθεια, πίεση προς τις αρχές, καθώς και πρακτικότερες λύσεις όπως η τοποθέτηση καμερών και συναγερμών όπου δεν υπάρχουν.

Περισσότερα Άρθρα

Κουραμπιές vs μελομακάρονο: Τι είναι καλύτερο για τη γραμμή μας;

Μέρες γιορτών και όλοι φέρνουμε στη μνήμη μας τα παραδοσιακά γλυκίσματα να στολίζουν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Έτσι και φέτος αναπόσπαστο κομμάτι των εορτών αποτελούν τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες. Ποιο όμως θα ήταν καλύτερα να καταναλώσουμε ώστε να μην επηρεαστεί το σωματικό μας βάρος. Κουραμπιέδες Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας τους σε βούτυρο θεωρούνται τα πιο […]

Δραστική δίαιτα 8 εβδομάδων μπορεί να θεραπεύσει το διαβήτη

Οι διαβητικοί τύπου 2 που είναι παχύσαρκοι ή υπέρβαροι αναρωτιούνται για το πως μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάστασή τους μέσω της δίαιτας. Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η απώλεια κιλών βοηθάει στη μείωση του σακχάρου στο αίμα. Οι γιατροί έχουν πρόσφατα εντοπίσει το γιατί συμβαίνει αυτό: βασική αιτία είναι ότι μειώνεται το λίπος που είναι […]