20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στο κόκκινο η θερμοκρασία στην Αργολίδα

Σε πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα ανέβηκε σήμερα Δευτέρα 31 Αυγούστου η θερμοκρασία στην Αργολίδα

Στο Άργος σύμφωνα με τον αυτόματο σταθμό στο Δημοτικό Στάδιο του Άργους έφτασε στους 38.9 °C στις 14:14 ενώ στο Κρανίδι έφτασε τους 39.2 °C στις 13:54

Με καλοκαιρινές καιρικές συνθήκες ξεκινάει ο Σεπτέμβρης στην χώρα μας, καθώς την πρώτη ημέρα αναμένεται να κυριαρχήσει ο αίθριος καιρός σε όλα σχεδόν τα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα. Παρ’όλα αυτά τις πρωινές ώρες θα έχουμε κάποιες νεφώσεις στα βορειοδυτικά, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν ασθενείς τοπικές βροχές μικρής διάρκειας στο βόρειο Ιόνιο, ενώ τις θερμές ώρες της ημέρας, ίσως βρέξει τοπικά στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από ΒΔ διευθύνσεις, μέτριοι έως ισχυροί με ένταση 5 με 7 Μποφόρ και στο Αιγαίο επίσης από ΒΔ κυρίως διευθύνσεις, όχι πάνω από 6 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα, θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 17 έως 38 βαθμούς (τοπικά στο εσωτερικό της κεντρικής Μακεδονίας έως 39 βαθμούς), στα δυτικά από 17 έως 37 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 19 έως 40 βαθμούς (τοπικά στο εσωτερικό της Θεσσαλίας έως 41 βαθμούς), στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 23 έως 36 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις 2 με 3 Μποφόρ, ενώ στα νότια θα επικρατήσει θαλάσσια αύρα έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 38 βαθμούς. Στα δυτικά ωστόσο (και στα βορειοδυτικά προάστια) η μέγιστη δεν αποκλείεται τοπικά να ανέβει στους 40 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο καιρό με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από Ν διευθύνσεις με ένταση 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια όμως η μέγιστη θα ανέβει στους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Περισσότερα Άρθρα

Απόταξη αστυνομικών για το λιντσάρισμα στον Ζακ

Σκληρές ποινές προβλέπει το πόρισμα της ΕΔΕ για τους οκτώ αστυνομικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση του λιντσαρίσματος του ακτιβιστή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας Ζακ Κωστόπουλου. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, το πόρισμα ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων και προτείνει την απόταξη των 4 αστυνομικών, τη μεγαλύτερη προβλεπόμενη ποινή, και την επιβολή της αργίας με το […]

Νέα Επιμορφωτικά Σεμινάρια από το Επιμελητήριο Αργολίδας

Το Επιμελητήριο Αργολίδας στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης και αναβάθμισης δεξιοτήτων των επιχειρήσεων – μελών του, διοργανώνει δύο νέα επιμορφωτικά σεμινάρια σε συνεργασία με τo IST College (αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας), με την παρακάτω θεματολογία: Social Media Marketing Σκοπός : Η κατανόηση και πρακτική εφαρμογή των βασικών αρχών λειτουργίας των δημοφιλέστερων […]