20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΟ 6ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΛΕΜΦΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ 11o ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΜΑΔΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ Π.Φ.Υ

Η Ελληνική Λεμφολογική Εταιρεία σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας και Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας πραγματοποιούν το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Λεμφολογικής Εταιρείας και το 11ο Σεμινάριο Ομάδων Εργασίας ΕΕΕΕΠ στο Ναύπλιο.Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τις 28/2 εως τις 2/3 στο ξενοδοχείο «ΑΜΑΛΙΑ» ( Οδός Αμαλίας, Ναύπλιο).
Το 6ο Πανελλήνιο Λεμφολογικό Συνέδριο της Ελληνικής Λεμφολογικής Εταιρείας σε συνεργασία με το 11ο Σεμιναρίου Ομάδων Εργασίας της Ελληνικής Εταιρείας και Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας φιλοδοξούν να είναι ένα από αυτά τα σπάνια συνέδρια που θα συνδυαστούν οι γνώσεις πάνω στην διάγνωση, στην διαφορική διάγνωση, αντιμετώπιση τόσο αγγειακών παθήσεων όσο και των παραγόντων κινδύνου τους καθώς και πάνω στην διάγνωση και διαχείριση ασθενών με Αγγειακές Παθήσεις, ΧΑΠ, ουρική νόσο, μετεγχειρητικό πόνο, μεταβολικά νοσήματα, διαβήτη, κατάθλιψη, οσφυαλγία κ.λπ. συμφώνα με τα νεότερα δεδομένα και τις παγκόσμιες οδηγίες.
Στο συνέδριο συμμετέχουν πολλές και διαφορετικές ειδικότητες όπως παθολόγων, γενικών ιατρών, καρδιολόγων, παθολόγων-ογκολόγων, χειρουργών, αγγειοχειρουργών, πλαστικών χειρουργών, ακτινολόγων, ακτινοθεραπευτών, δερματολόγων, λοιμωξιολόγων, γυναικολόγων, αναισθησιολόγων αλλά και νοσηλευτών, ψυχολόγων, φυσιοθεραπευτών, γυμναστών και διαιτολόγων.
Ταυτόχρονα στο συνέδριο θα υπάρχουν σειρές εκπαιδευτικών μαθημάτων όπως τις τεχνικές αντιμετώπισης του λεμφοιδήματος τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο καθώς και άλλων μαθημάτων με στόχο τόσο την εκπαίδευση και ενημέρωση των ανθρώπων που ασχολούνται με τις αγγειακές παθήσεις όσο και των ασθενών που θα συμμετέχουν στο συνέδριο.
Περισσότερες πληροφορίες :
https://mailchi.mp/apr.com.gr/elecongress2020
Γραμματεία του Συνεδρίου τηλ. 210 3645 629

Περισσότερα Άρθρα

Σύσκεψη στην ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ την 1η Νοεμβρίου 2023, αποφασίστηκε η σύσταση ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ απαρτιζόμενη από τα ΔΣ όλων των συνεταιρισμών της Αργολίδας. Στόχος της επιτροπής, σε πρώτη φάση, είναι να παρακολουθεί συστηματικά τις εξελίξεις  στην αγορά και  να προωθεί λύσεις για το κοινό συμφέρον των παραγωγών, των εμπορικών και των χυμοποιητικών επιχειρήσεων, που […]

Νέα Σμύρνη: Αυτός είναι ο 28χρονος αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε

Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια των κουκουλοφόρων στη Νέα Σμύρνη περιέγραψε στους συναδέλφους του ο 28χρονος αστυνομικός μόλις έφτασε στο νοσοκομείο 401. Ο 28χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε άγρια επί 2,5 λεπτά από κουκουλοφόρους το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη έχει μόλις ένα χρόνο που υπηρετεί στο Σώμα της Αστυνομίας. Ο πατέρας του, συνταξιούχος […]