18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Στο Ναύπλιο το 5ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου

Στο Ναύπλιο, από 27-29 Μαρτίου 2020 ,θα διεξαχθεί για 5η συνεχή χρονιά το 5ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου με Καλλιτεχνικό Διευθυντή τον καταξιωμένο σολίστ κιθάρας Αριστοτέλη Βρεττάκη.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Ωδείο Ναυπλίου – Αγγελική Μαυρούλη, με την στήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών που πραγματοποιεί την 67η διοργάνωσή του στα 7 χρόνια ύπαρξης του. Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν μεταξύ άλλων το διεθνούς φήμης κιθαριστικό ντουέτο Γιώργου & Στέλιου Γκόλγκαρη, το διάσημο μουσικό – κιθαριστικό σύνολο ArtGuitaristas υπό την Διεύθυνση του Πέτρου Ρίστα, ο Διευθυντής της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας Αντώνης Μυτακίδης, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Κιθάρας Πειραιά Βασίλης Μαστοράκης, η Κιθαριστική Ορχήστρα Πελοποννήσου υπό την Διεύθυνση του Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου, οι Πελοποννήσιοι κιθαριστές Αθανάσιος Γκάτζιος, Δάφνη Λυγνού, Κώστας Φαλιέρος κ.α.

Οι συναυλίες και οι διαγωνισμοί του Φεστιβάλ θα διεξαχθούν στην Αίθουσα του Βουλευτικού με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ενώ τα σεμινάρια στο Ωδείο Ναυπλίου.

Περισσότερα Άρθρα

Το Πορτρέτο των Μηνών – Μάρτιος

Ο τρίτος μήνας του πολιτικού έτους, που διαρκεί 31 ημέρες. Αρχικά ήταν ο πρώτος μήνας του δεκάμηνου Ρωμαϊκού ημερολογίου, λόγω της εαρινής ισημερίας. Πήρε το όνομά του από τον θεό Άρη (Mars, Martius στα Λατινικά), που θεωρούταν ο γενάρχης των Ρωμαίων. Με τη μεταρρύθμιση του 153 π.Χ, όταν προστέθηκαν ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος, ο […]

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Αρκαδία, Μεσσηνία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (2.3.2021) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου και με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «MIRA» ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -261,1- γραμμαρίων, -2- […]