19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Στο… ψυγείο η Αργολίδα μέχρι το πρωί!

Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες επικράτησαν τη νύχτα της Τρίτης και μέχρι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου στον κάμπο της Αργολίδας.

Η θερμοκρασία που κατέγραψε ο αυτόματος σταθμός της ΕΜΥ στην Πυργέλα Άργους ηταν οι -2 με -3 βαθμούς Κελσίου όπου επικράτησαν για όλη τη νύχτα, ενώ αγρότες κάνουν λόγο πως κατά τόπους έφτασε και τους -5.

Αποτέλεσμα των χαμηλών θερμοκρασιών ηταν να παγώσει το νερό από τις τεχνητές βροχές που χρησιμοποιούν οι καλλιεργητές για να προστατεύσουν τα δέντρα τους και να δημιουργηθούν οι γνωστοί κρύσταλλοι κάτω από τις πορτοκαλιές.

Οι αγρότες μέχρι στιγμής είναι καθησυχαστικοί καθώς πρόκειται ουσιαστικά για τον πρώτο φετινό ισχυρό παγετό που συνήθως δεν δημιουργεί πρόβλημα στην παραγωγή και αναμένουν να δουν τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα Άρθρα

Ανδρέας Πουλάς: «Δεν είναι ταμπού η υλοποίηση δράσεων μέσω δωρεών, με εθνικό σχέδιο και συγκεκριμένη στόχευση» (video)

Σημεία ομιλίας  Ανδρέα Πουλά, βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση της«Κύρωσης των επιμέρους συμβάσεων δωρεάς της από 6.9.2018 Σύμβασης Δωρεάς μεταξύ του Ιδρύματος «Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Σ. Νιάρχος» και του Ελληνικού Δημοσίου για την ενίσχυση και αναβάθμιση των υποδομών στον τομέα της Υγείας που κυρώθηκε με τον νόμο 4564/2018».    […]

“Αμερική ώρα να ξυπνήσεις”

Δραματική έκκληση απηύθηναν ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο αλλά και ο Άνθονι Φάουτσι, ο διευθυντής του αμερικανικού Ινστιτούτου Μολυσματικών Ασθενειών, λόγω της ταχείας αύξησης του ρυθμού των μολύνσεων του νέου κορονοϊού στο νότιο τμήμα των ΗΠΑ. «Αμερική ώρα να ξυπνήσεις», ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης στον απόηχο της […]