17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συγκέντρωση-ενημέρωση της ΕΛΜΕ Αργολίδας αύριο στην πλατεία  Δημαρχείου Ναυπλίου

Συνάδελφοι- ισσες

 

Λέμε ΟΧΙ στην ψήφιση του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου, απαιτούμε την άμεση απόσυρσή του.

Τα Δ.Σ. του Συλλόγου  Εκπ/κών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης και της Ε.Λ.Μ.Ε.  Αργολίδας  χαιρετίζουν τις μαζικές και δυναμικές πανεκπαιδευτικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, που εξέφρασαν το αίτημα για την απόσυρση του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου που πλήττει ανεπανόρθωτα τη δημόσια εκπαίδευση και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας αδιάλλακτη και με παντελή περιφρόνηση στους δημοκρατικούς θεσμούς και στον θεσμικό διάλογο  ενάντια στην ηχηρή διαμαρτυρία εκπαιδευτικών,  μαθητών και γονέων, κατέθεσε αργά το βράδυ της Πέμπτης 28-05-2020 το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή και προχωρά, δυστυχώς, τις επόμενες ημέρες στην ψήφισή του με πολλές  αρνητικές διατάξεις.

Καλούμε τη Δευτέρα  1η Ιουνίου 2020  και  ώρα 7:30  μ.μ. στην πλατεία  Δημαρχείου Ναυπλίου(Τριών Ναυάρχων) σε συγκέντρωση –ενημέρωση τους  συναδέλφους εκπαιδευτικούς του  νομού  μας ,τους συλλόγους γονέων και το Δ.Σ. του Συλλόγου Καθαριστριών Σχολικών Μονάδων Αργολίδας.

 

 Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Περισσότερα Άρθρα

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ / Δημήτρης Ψαθάς: Ο δημιουργός της «Μαντάμ Σουσού»

O δημοσιογράφος και θεατρικός συγγραφέας Δημήτρης Ψαθάς γεννήθηκε το 1907 στην Τραπεζούντα του Πόντου. Μετά τη μικρασιατική καταστροφή εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του. Από το 1925 εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε διάφορες αθηναϊκές εφημερίδες και περιοδικά (Ελεύθερο Βήμα, Αθηναϊκά Νέα, Ελευθεροτυπία, Ταχυδρόμος), και χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους κορυφαίους του χρονογραφήματος. Στα γράμματα πρωτοεμφανίστηκε το […]

Πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για σήμερα, Πέμπτη 14 Ιουλίου

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει μέρος στο Συνέδριο «Ίσες ευκαιρίες στην εργασία», το οποίο διοργανώνουν το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, στο πλαίσιο του οποίου στις 9:40 θα έχει συζήτηση με πολίτες που τους αφορούν άμεσα οι πολιτικές ισότητας. Στις 11:00 ο Πρωθυπουργός θα […]