19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συγχαρητήρια Γιάννη Γκιόλα στα χρυσά κορίτσια του στίβου

«Θερμά συγχαρητήρια στις Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, Ελπίδα Καρκαλάτου, Κατερίνα Δαλάκα, Ειρήνη Γεωργαλά και Ελπίδα Τόκα και στους προπονητές τους, που εκπροσώπησαν επάξια τον νομό μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου κατακτώντας τις πρώτες θέσεις στα αγωνίσματα που μετείχαν.

Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας με ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Εύχομαι δε ολόψυχα, καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στις δύο συμπατριώτισσές μας Κωνσταντίνα Καρκαλάτου και Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Περισσότερα Άρθρα

Τζόκερ: Ένας υπερτυχερός κέρδισε 3,4 εκατ. ευρώ!

Έναν υπερτυχερό ανέδειξε η κλήρωση του Τζόκερ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Απριλίου, ο οποίος θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να… φουσκώνει κατά 3,4 εκατ. ευρώ. Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα είναι οι: 6, 20, 35, 39, 40 και Τζόκερ ο αριθμός 6.  

Οι Βρετανοί αναφέρουν οτι ο εμβολιασμός μπορεί να μεταδίδει τον ιό!

Οι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού μπορεί ακόμη να μεταδώσουν τον ιό στους άλλους και πρέπει να υπόκεινται στους κανόνες περιορισμού, προειδοποιεί ο αναπληρωτής αρχίατρος της Βρετανίας. Σε άρθρο του στην Sunday Telegraph, ο καθηγητής Τζόναθαν Βαν Ταμ τονίζει ότι οι επιστήμονες «δεν γνωρίζουν ακόμη τον αντίκτυπο του εμβολίου στην μετάδοση». Πρόσθεσε ότι […]